Пълен спектър чесън / Full Spectrum Garlic (Cloves) Swanson - 60 капсули

Пълен спектър чесън / Full Spectrum Garlic (Cloves) Swanson - 60 капсули

Ако искате да се възползвате от полезното действие на чесъна, но без силната миризма, която пресният чесън има, приемайте редовно капсулите Пълен спектър чесън от Swanson.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 12.69 лв. -10%
14.10 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1263
Магически точки: 14
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Чесън 400 mg

Описание

Всички сме чували, че чесънът е природен антибиотик, който укрепва имунната ни защита и ни помага да се справим с различни патогени. Но много от нас избягват консумацията на чесън въпреки ползите му, заради специфичния лют вкус и миризмата му.

Вече можете да се възползвате от ползите на чесъна без неприятната миризма – с добавката на Суонсън, която гарантира пълния спектър от ползи за организма Ви.

Приемайки капсулите Пълен Спектър Чесън на Swanson, Вие се грижите за устойчивостта си на вируси и бактерии, повишавате имунната си защита и се грижите за здравето на сърдечно-съдовата система.

Ето какво още трябва да знаете за полезното действие на чесъна и как да го приемате като хранителна добавка: 

Ползи от приема на чесън

Грижи се за здравето на имунната система 

Едно от нещата, с които чесънът е най-известен, е грижата за имунната система. Приемът му може да ви помогне да се справите както с обикновена настинка, така и с грип, като се погрижи за силната имунна система. 

Помага на хора с високо кръвно

Активните вещества в чесъна имат силата да регулират нивата на кръвно налягане в организма Ето защо чесънът е горещо препоръчван на хора, страдащи от заболявания на сърцето. 

Богат на антиоксиданти 

Антиоксидантите в чесъна го правят чудесно средство, с което да предпазите тялото си от вредното въздействие на околната среда. 

За по-добро представяне във фитнеса

Знаете ли, че чесънът е една от най-старите добавки за повече сила и издръжливост? В древна Гърция, най-добрите атлети са взимали чесън, за да подобрят представянето си, а обикновените хора са го ползвали, за да имат повече енергия да бъдат работоспособни. Днес, проучванията сочат, че чесънът има силата да редуцира умората и да ви помоге да се чувствате по-силни и енергични. 

Как да приемате чесън под формата на хранителна добавка? 

Ако искате да се възползвате от полезното действие на чесъна, но имате проблем със силната му миризма, можете да го приемате под формата на капсули. Приемайте до две капсули дневно с много вода, за да се възползвате максимално от полезните свойства на продукта. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Проемайте по една капсула един или два пъти на ден с вода.