Папаин Ензим от Папая / Papain Papaya Enzyme Swanson - 90 веге капсули

Папаин Ензим от Папая / Papain Papaya Enzyme Swanson - 90 веге капсули

Папаин Ензим от Папая на Суонсън е обогатена с бетаин HCL и жлъчка от едър рогат добитък. Хранителната добавка във веге капсули подобрява храносмилането, подкрепя черния дроб, намалява стомашния дискомфорт и са лесни за преглъщане.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.46 лв. -10%
29.40 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1427
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 90 веге капсули
 • Папаин 300 mg

Описание

Кои са предимствата на Папаин Ензим от Папая?

 • Набор от най-съществените храносмилателни ензими;
 • Обогатена с бетаин HCL и едър рогат добитък жлъчка;
 • Подобрено храносмилане на всички храни;
 • По-добро усвояване на хранителните вещества;
 • Намаляване на стомашните оплаквания;
 • Цялостна подкрепа за черния дроб;
 • Лесни за преглъщане капсули.

Какво представляват капсулите с Папая?

Суонсън Папаин Ензин от Папая е хранителна добавка, състояща се от набор от храносмилателни ензими с добавен бетаин хидрохлорид и естествено лиофилизирана говежда жлъчка.

Какво е действието на храносмилане на протеините?

Хранителната добавка с папая съдържа всички съединения, считани за необходими за ефективното храносмилане на протеините. Бетайнът HCL, присъстващ в състава, доставя солна киселина, като тази, която естествено присъства в стомаха. В допълнение, съставът на добавката съдържа пепсин, който е отговорен за разграждането на протеини в полипептидни вериги. Съединенията са придружени от ензими, разграждащи пептидните връзки, т.е. протеза, бромелаин, и папаин. Последните два ензима се извличат от плодове (ананас и папая). В допълнение към подпомагането на храносмилането, те показват и редица полезни свойства, насърчаващи здравето, като по този начин оказват противовъзпалителни и имунитет укрепващи ефектите.

Какъв е ефекта от храносмилане на мазнините?

Мазнините, присъстващи в храната, могат да бъдат правилно разбити само при наличието на определени ензими. Процесът на храносмилане на мазнините се случва главно благодарение на липазата, която се съдържа в препарата. Тя дава възможност на хидролизата на триглицериди да мастни киселини и глицерол молекули, които могат да бъдат абсорбирани в червата. Струва си да се подчертае и важността на естествената говежди жлъчка, присъстваща в препарата. Тя е много подобна на тази, произведена в човешкото тяло и тя работи чудесно за хора, които се чувстват дискомфорт след високомаслени ястия.

По какъв начин се разграждат въглехидратите?

Храносмилането на въглехидратите се състои в разграждането на мулти-захарни съединения в прости захари. Ензимът, който катализира този процес, е амилаза, която присъства в състава на добавката. Това е главно амилаза, която позволява разграждането на алфа-1,4-гликозидни връзки и разграждането на нишестето до глюкоза или малтоза.

Също така си струва да споменем целулозата, която е част от растителни клетъчни стени. Ензимът, отговорен за храносмилането му, е целулазата, въпреки това, човешкото тяло е основно неспособен за своето производство. Доставя се външно на тялото, тя помага да се справят с бозките, които при някои хора са причинени от високо-фибри продукти.

Обобщение

Веге капсулите Papain Papaya Enzyme Swanson е хранителна добавка, поддържаща процеса на храносмилането на различни видове храна. Препоръчва се за хора, които променят диетата си или които изпитват дискомфорт след големи ястия.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула преди всяко хранене