Папая ензими с Амилаза и Бромелаин / Papaya Enzymes Natural Factors - 60 дъвчащи таблетки

Папая ензими с Амилаза и Бромелаин / Papaya Enzymes Natural Factors - 60 дъвчащи таблетки

Ензимът Папая с Амилаза и Бромелаин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки. Ароматизираните таблетки Papaya Enzymes помагат на организма в разграждането на протеини, мазнини и въглехидрати.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 12.96 лв. -10%
14.40 лв.
Производител:
Код на продукта: 1748NF
Магически точки: 10
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 20
 • Дози на ден 3-4
 • Една доза 1 таблетка
 • Бромелаин 32,000 PU*
 • Разфасовка 60 дъвчащи таблетки
 • Папаин 300,000 USP*
 • Амилаза 500 SKBU*

Описание

Ензимите Папая с Амилаза и Бромелаин на марката Натурал Факторс представляват хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки. Таблетките Папая са натурално ароматизирани и подпомагат организма в абсорбирането на мазнините,въглехидратите и протеините, като заедно с това подобряват процесите на усвояване на хранителни вещества. Ензимните вещества спомагат за стимулиране на полезните бактерии в тракта на храносмилателната система, детоксикацията и очистването на дебелото черво, както и по - добрата функция на храносмилането.

Ползите на дъвчащите папая ензими

 • Храносмилателна подкрепа;
 • Помагат за подобряване на усвояването на храната;
 • Намаляват подуването и газовете;
 • Бързодействащи таблетки;
 • Вкусни таблетки за дъвчене.

Какво представлява Папаинът?

Папаинът е ензим на храносмилането, който се намира по естествен начин в плода папая (Carica papaya). Това е ензимът протеаза, разграждащ аминокиселинните протеини и подпомагащ храносмилането. Благодарение на протеиновата си функция, ензима Папаин се използва от вегетарианците като продукт, заместващ качествата на месото.

Какво прави ензимът папаин?

Папая ензимът или папаинът разгражда протеините, освобождава аминокиселините в червата, където могат да се абсорбират. Ензимът от растението Папая стопира размножаването на лошите чревни бактерии и поддържа здрав микробиомът.

Свойства на Папая ензимните таблетки

ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА ПОДКРЕПА: Таблетките с дъвчеща папая са вкусен източник на полезни ензими за поддържане на храносмилането. Папаин и бромелаин помагат да се абсорбират протеините в различни аминокиселини.

ПРИРОДНА ЕНЗИМНА ДОБАВКА: Амилазата подпомага разграждането на въглехидратите, докато Amla (цариградското грозде) поддържа ензимна активност. 

Натурал Факторс Папая добавката е отличен начин за допълване на ензими, които са изгубени в храните вследствие на процеса на преработката и готвенето. 

МЕСТНИ, ОРГАНИЧНИ, И БЕЗ ГМО: Фермите на Натурал Фактор са сертифицирани за органично производство, без замърсяване на земята с пестициди и химически торове. Компанията отглежда истински видове без хибриди, без ГМО семена, включително и много сортове, опрашвани на открито. Отглеждането на местно равнище също така спомага за намаляване на въглеродните емисии от отвъдморските транспортни услуги и запазване на работните места в областта.

Обобщение

Компанията Натурал Факторс е една от най-големите производители на хранителни продукти в Северна Америка. Дъвчащите папая ензимни таблетки са вкусен източник на полезни ензими за подпомагане на храносмилането. Папаинът и Бромелаинът действат за разграждането на протеините в различните аминокиселини. Амилазата се включва в абсорбирането на въглехидратите. Amla (цариградското грозде), поддържа ензимната активност. Натурал Факторс добавката с Папая е отличен начин за добавяне на ензими, които се изгубват в храните по време на готвене и преработка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Да се приема 3-4 пъти дневно с храна по една таблетка.