PGX® Daily Ultra Matrix За отслабване 750 mg Webber Naturals - 90 Капсули

PGX® Daily Ultra Matrix За отслабване 750 mg Webber Naturals - 90 Капсули

PGX® Daily Ultra Matrix За отслабване 750 mg на Webber Naturals съдържа диетични фибри и средноверижни триглицериди, които оказват благоприятен ефект при проблеми с теглото и поддържат в здравословни граници нивата на кръвната захар и холестерола, като спомагат за една добра обмяна на веществата и помагат при отслабване.

61.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 3750WN
Магически точки: 61
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1-2 капсули
  • Разфасовка 90 капсули
  • Патентована смес 750 mg PGX® (PolyGlycopleX®) комплекс от водoразтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (конджак) /Amorphophallus konjac/,(чрез процеса EnviroSimplex®), натриев алгинат, ксантова гума. Средноверижни триглицериди /Elaeis guineensis/ (семена) /Cocos nucifera/, /от пречистено кокосово масло/

Описание

PGX® съдържа комплекс от полизахариди от корена на картофената палма Amorphophallus konjac, средноверижни триглицериди от семената на  Elaeisis guineensis и пречистено кокосово масло от Cocos nucifera, които са подходящи за справяне с проблема при наднорменото тегло и да се поддържа една оптимална и здравословна диета. 

Фибрите създават усещането за ситост, спомагайки да се намали количеството на приетата храна, без чувство на глад. Помагат правилното усвояване на въглехидратите и забавят освобождаването на глюкоза в кръвта след хранене. Повишават чувствителността на клетките към инсулин като се постига контролираната му секреция от панкреаса и нормализират нивата на кръвната захар. Освен това се намалява количеството на "лошия" холестерол в организма, като се свързват с неговите молекули и с жлъчните киселини , предотвратявайки обратната им резорбция. Прочистват дебелото черво от токсични вещества и насърчават редовната дефекация.

Средноверижните триглицериди  са мастни киселини, които освобождават два хормона, имащи отношение към апетита: Лептин и Пептид YY . Лептинът играе ключова роля в регулирането на апетита и метаболизма, като контролира приема и разхода на енергия в организма. Освен това повишава и температурата на организма като по този начин се изразходва повече енергия и се изгарят калориите. Попаднал в кръвта, този хормон достига до хипоталамуса, където се намира центъра на ситост.  Пептид YY се образува в клетките на дебелото черво, след всяко хранене като контролира чувството на насищане. Той намаля апетита с до 30 %, оказвайки влияние на невронни връзки в мозъка.

В днешно време поради динамиката на съвременния свят,ограничената двигателна активност поради работа в офис и  честата употреба на "Fast Food" храна  все повече зачестяват проблемите с наднорменото  тегло и диабет тип 2. Освен от естетична гледна точка, затслъстяването е сериозен риск за здравето и развитието на сериозни заболявания. Необходимо е да се грижим за правилната обмяна на веществата и здравословните граници на теглото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Софтгел капсулите могат да бъдат приемани с или без храна с голямо количество вода (250-500 ml).

Първа седмица: По 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Втора седмица: По 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Трета седмица и повече: По 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно.