Хранителни добавки от Pharmex

Изглед решетка:
Провопейн / Provopaine – при вирусни и бактериални инфекции PHARMEX - 9 Таблетки
(0)
16.30 лв.

Един от първите признаци че се разболявате, са проблемите с горните дихателни пътища. Гърлото започва да пресъхва или да боли. Не можете да си вземете въздух добре. Започвате да кашляте. В този случай, важно е да реагирате навреме, за да предотвратите по-сериозни инфекции.Провопейн е хранителна  добавка, създадена, за да се спаря с проблеми, с..

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

PHARMEX S.A. е разработчик и международен дистрибутор на фармацевтични продукти, козметика и хранителни добавки в продължение на 40 години. Настоящият основен проект на PHARMEX е насочен към въвеждането на нови стандарти в областта на дермокозметиката и по този начин движи изследванията и развитието на иновативни продукти, строго базирани на ключови революционни и авангардни разработки. 

Компанията разработва и марката HELENVITA, богата гама от иновативни решения за дермокозметика и хранителни добавки, които допринасят за благосъстоянието на хората,  здравето и красотата им. Изключителен избор от уникални продукти, специално формулирани, за да задоволят и най-взискателните нужди на потребителите, както и професионалните и търговски нужди на здравните специалисти, дерматолози, фармацевти и собственици на козметични магазини. 

Основният проект на PHARMEX остава фармацевтичният бизнес, насочен към подобряване на качеството на живот за хората, които използват продуктите на марката. PHARMEX SA е сертифицирана по следните направления:

EN ISO 9001:2015; Добри производствени практики (Good manufacturing practices); Лекарствена безопасност (Drug Safety) - от EMA (Европейска агенция по лекарствата); ЧЛЕН НА АТИНСКАТА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА КАМАРА (EBEA); ЧЛЕН НА ГРЪЦКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА (ΣΕΒ); ЧЛЕН НА ГРЪЦКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ (ΣΦΕΕ); ЧАСТ ОТ СПЕЦИАЛНИЯ РЕГИСТЪР НА ИЗНОСИТЕЛИТЕ; ЧЛЕН НА ДЪРЖАВНА КАМАРА (Американска, Немска, Британска, Италианска).