Пируват / Pyruvate 500mg HAYA LABS - 90 Капсули

Пируват / Pyruvate 500mg HAYA LABS - 90 Капсули

Пируват е хранително вещество, което подсигурява и подкрепя образуването на енергия в организма. За целта използва приетите в тялото въглехидрати, липиди и белтъчини. Ефективно спомага за изгарянето на мазнините.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.30 лв. -10%
27.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007554
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Калий 150 mg
 • Пируват 1000 mg
 • Разфасовка 90 капсули
 • Една доза 2
 • Дози в опаковка 45
 • Дози на ден 3

Описание

Какво представлява Pyruvate?

Pyruvate 500mg в 90 капсули е висококачествена хранителна добавка на Haya Labs, която съдържа Калций и Калциев Пируват.

Пируватът е хранително вещество, което се открива естествено в човешкото тяло и е производно на Пирогроздената киселина. Дадената киселина е сравнително нестабилна химически и се свързва с определени минерали, за да може да сформира соли. По този начин тя се запазва в организма и може да изпълни своята функция.

Пирогроздената киселина не се среща естествено в хранителните продукти. Обикновено може да се открие само под формата на соли като калциева, натриева и калийна. Такъв тип соли се срещат в някои плодове (ябълки), кашкавал, тъмно пиво, гроздово вино. 

Пируватът е един от основните участници в Цикълът на Кребс, т.е. в произвеждането на достатъчно енергия в организма, така че да се "захранят" и да се подсигури протичането на всички жизненоважни процеси. В този цикъл участват редица вещества, като неговото начало дава разпадането на мазнините. Пируватът свързва отделните процеси на трансформирането на липидите, въглехидратите и белтъчините в енергията, необходима на тялото. 

Защо да приемате добавка с Пируват?

Хранителна добавка, която съдържа Пируват може да се приема, за да осигурите помощник за производството на повече енергия в митохондриите на клетките. Самият дефицит на това вещество за организма е нимислим, тъй като може да доведе до изключително негативни последици за тялото. Невъзможността да се отдели необходимата енергия за захранването на организма буквално може да причини спиране на работата на важни системи и органи в него. Обикновено едни от най-безболезнените и първи симптоми са натрупване на млечна киселина, гърчове, увреждане на мускулните тъкани, слабост, недостатъчност във функцията на важни органи и други.

Кога да приемате добавка с Пируват?

Приемането на хранителна добавка с Пируват е препоръчително, когато тялото често бива подлагано на по-високо натоварване, особено от физически тип. Целта в този случай е тялото да се стимулира да използва липидните депа за извличане на необходимите вещества за производство на енергия, без да засяга важните такива, както и мускулните тъкани. По този начин се стимулира отслабването, като се поддържат анаболните процеси.

Едно от другите важни свойства, които притежава Пируватът е, че той действа подобно на "енергетик". При спорт той значително увеличава издръжливостта и енергията, която можете да вложите по време на тренировката. При интензивни спортове като плуване, бягане, колоездене, лека атлетика той може да ви помогне да постигнете по-високи и добри резултати.

Ползите от Pyruvate 500mg - 90 капсули на Haya Labs?

 • Помага за изгарянето на нежеланите мазнини.
 • Стимулира и увеличава производството на енергия.
 • Подобрява силата и издръжливостта.
 • Енергизира и защитава мускулите.
 • Действа като мощен енергизатор.
 • Има имуностимулираща функция.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте до 3 дози дневно, за предпочитане по време на хранене.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: