Прегненолон / Pregnenolone - Super Strength 50mg SWANSON - 60 Капсули

Прегненолон / Pregnenolone - Super Strength 50mg SWANSON - 60 Капсули

Swanson Pregnenolone представлява висококачествен продукт във вид на капсули от 50мг. Прегненолон капсулите е предназначен за хора, които искат да подкрепят здравето на ендокринната, нервната и остео-ставната системи и по този начин поддържат хомеостазната система на тялото.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.29 лв. -10%
28.10 лв.
Производител:
Код на продукта: 087614024387
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Прегненолон 50 mg
 • Разфасовка 60 капсули

Описание

Продуктът Прегненолон съдържа 50 mg pregnenolone, prohormone и се счита за първоизточник на стероидни хормони като тестостеронът, прогестеронът и естрогенът, необходими за постигане на правилното физическо и психическо здраве, в зависимост от пола. 

Предимства на Прегненолон

 • Мощна подкрепа за ендокринната, нервната и остео-ставната система;
 • Поддържа регенерацията на половите и надбъбречните жлези;
 • Подобрява сексуалните функции и либидото;
 • Насърчава холинергични предаване и памет;
 • Намалява симптомите на андропауза и менопаузата;
 • Подобрява неврогенезата;
 • Поддържа когнитивните функции.

Какво трябва да знаем за правилното функциониране на надбъбречната кора?

Малко хора са наясно с действителността, че външната част на малките сдвоени органи, като например надбъбречните жлези играят много важна роля в координацията на метаболизма. Нарушената им функция води до сериозни несъразмерни ефекти на мястото на мастната тъкан, повишеното ниво, както и нарушенията на нивата на захар в кръвта и кръвно налягане.

В днешно време много хора живеят под непрекъснато напрежение, което води до така наречения синдром на надбъбречна умора. Това е нарушение на надбъбречните функции, изразяващо се в намалената хормонална секреция. А това от своя страна води до метаболизъм и хомеостазен дисбаланс. Рисковите фактори на това състояние включват нездравословна диета, прекомерна физическа активност, излагане на токсини и липса на хигиена на съня.

Какви мерки трябва да се вземат при нарушаване на надбъбречната функция?

За да се поддържат функциите на тези ендокринни жлези, трябва да се предприемат решителни мерки. Prohormone (pregnenolone) приложена отвън може да се използва от надбъбречните клетки за производство на минералкортикоиди, глюкокортикоиди и андрогени, за да се сведе до подобряване на функционирането на ендокринната система.

Забравете за импотентността!

В определена възраст, потенциалът на мъжественост намалява, което означава, че тестисите намаляват производството на мъжки полови хормони. Има такива симптоми като летаргия, раздразнителност, проблеми с либидото и ерекционни нарушения.

За да се отървете от тези признаци, е необходимо да се прибегне към фармацевтична подкрепа. Pregnenolone позволява на тестисите да възстановят правилният синтез на тестостерон, което довежда до видими подобрения в благосъстоянието, задоволяване на сексуалния живот, както и за физически активните мъже ще наблюдават по-добър телесен състав и по-високи резултати.

Профилактика на остеопороза при жените:

В сравнение с мъжете, жените могат да се чувстват по-ефективни на дефицит на женския полов хормон - естроген. Естрогенът е отговорен за правилното минерализиране на костната тъкан. Нарушенията на тези процеси повишават уязвимостта на костите до фрактури, а такова състояние е известно като професионална постменопаузална остеопороза.

Pregnenolone терапия може значително да инхибира този процес. Прекурсорът на естрогените, доставени отвън, стабилизира тяхното ниво, което намалява и промените в настроението след менопауза и горещи вълни.

Подобрени неврокогнитивни функции:

Освен в ендокринната система, невронните клетки в централната нервна система съответно също използват предлаганите ползи на стероидните хормони. Доказано е, че pregnenolone поддържа регенерацията и производството на нервни клетки, заедно с миелинови обвиващи клетки, които са повредени по време на процеса на остаряване.

Същевременно, прохормона значително повишава холинергичната трансмисия, с което се инхибира развитието на болестта на Алцхаймер и при здрави хора, има благоприятно влияние върху процесите, свързани с дългосрочна и краткосрочна памет, посредством забавяне на процесите на остаряване.

Обобщение

Swanson Pregnenolone е продукт, посветен на мъже и жени, които искат да нормализират функционирането на надбъбречните жлези, както и подкрепа на когнитивни функции на нервната система. Също така се препоръчва и в андропаузата и менопаузата, за облекчаване на симптомите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула на ден.