Пробиотик Probi Max Cvetita Herbal - 30 капсули

Пробиотик Probi Max Cvetita Herbal - 30 капсули

Probi Max съдържа 30 капсули за 30-дневно пробиотично лечение до пълното възстановяване на вашата стомашна и чревна флора.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.10 лв. -10%
49.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950853
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Пробиотична смес 300 mg
  • Разфасовка 30 капсули
  • Инулинови фибри 100 mg

Описание

Какво представлява пробиотикът?

Пробиотиците съдържат в себе си единствено полезни, здравословни и култивирани живи бактерии, които доказано действат благоприятно и подобряват здравето на стомашно-чревния тракт и подобряват вътрешния микробен баланс. Те се грижат за общото благосъстояние на стомаха, червата, храносмилането и играят ролята на естествена защита срещу появата на неразположения и болести. А добрият стомах се отразява добре и върху състоянието на целия организъм. Приемът на пробиотик подсилва имунитета при борбата му срещу инфекции, бактерии, патогени и вируси. Пробиотиците влияят още положително върху метаболизма и обработването на веществата, както и намаляват нивото на лошия холестерол.

Защо да изберете Пробиотик Проби Макс на Cvetita Herbal?

Пробиотикът Probi Max от Цветита Хербал съдържа в себе си пробиотични култури и полезни бактерии като лактобацили, бифидобактерии и млечно-кисели коки. Той е създаден специално, за да спомогне дейността на храносмилателната система и да подобри вашето храносмилане. Здравият стомах усвоява по-лесно важните и полезни витамини и минерали от храната, която се приема ежедневно. Действа благоприятно като пробиотик и пребиотик върху организма, особено при и след консумацията на антибиотици и лекарствени продукти. Защитава черния дроб от вредни вещества. Доказано подобрява и балансира PH-то в стомаха. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една капсула дневно, сутрин на гладно.