Пробиотик - 10 / 25 милиарда NOW - 50 Вега капсули

Пробиотик - 10 / 25 милиарда NOW - 50 Вега капсули

Пробиотиците са се доказали като „добрите“ които ви предпазват от неприятни състояния като диария и дори могат да предотвратят някои сериозни състояния.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 72.00 лв. -10%
80.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739029263
Магически точки: 80
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1
 • Пробиотици 25 милиарда: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus
 • Разфасовка 50 вега капсули

Описание

Репутацията на бактериите е, че причиняват болести, така че идеята да приемете доброволно няколко милиарда на ден, за да подкрепите здравето си, може да изглежда - буквално и преносно - трудна за преглъщане.

Но с годините, пробиотиците са се доказали като „добрите“ които ви предпазват от неприятни състояния като диария и дори могат да предотвратят някои сериозни състояния.

Ако приемате антибиотици, страдате от раздразнени черва или просто имате нужда да се погрижите за здравето си, пробиотиците могат да помогнат.

Може да си ги набавите от различни храни или да ги приемате под формата на хранителна добавка като пробиотика на Now foods, който съдържа цели 25 милиарда полезни бактерии. Ето какво още трябва да знаете:

Защо да приемате пробиотици?

Нездравословното хранене, приемът на тежки антибиотици и стресът в ежедневието ни могат да нарушат баланса в чревната флора. В този случай, пробиотиците идват на помощ, за да възстановят баланса. Те имат силата да се погрижат за имунната система, да подобрят здравето и да спрат патогените да създадат по-сериозни заболявания.

Какви състояния може да подобрите с помощта на пробиотиците?

Пробиотиците могат да бъдат използвани не само при проблеми с храносмилателната система. Често, те са ключът към подобряване на състояниято при:

Различни проблеми с храносмилателната система като диария, раздразнени черва, язвен колит и др;

 • Болест на Крон;
 • При различни инфекции в тялото, сред които инфекции на половите органи;
 • Различни кожни проблеми като екзема, акне и дерматит.

Храните богати на пробиотици

Ако искате да увеличите приема на пробиотици, можете да го направите не само с помощта на хранителни добавки, но и с различни, хранителни продукти. Храните, богати на пробиотици са:

 • Млечно-кисели продукти;
 • Кефир;
 • Ферментирали, кисели храни като корнишони, кисело зеле и др.

Проблемът при тях е, че никога не можете да сте сигурни, че приемате достатъчно количество пробиотици. Ако искате да проследите приема, насочете се към хранителните добавки. Имайте в предвид също, че преди да започнете какъвто и да е прием на пробиотици, добре е да се консултирате със своя лекуващ лекар.

Как да приемате пробиотиците от Now Foods?

Приемайте по една капсула веднъж, два пъти дневно на празен стомах. Не превишавайте дневната доза и не използвайте като заместител на здравословното хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула - 1 до 2 пъти дневно между храненията или на празен стомах.