Пробиотик Лактобацилус Гасери / Lactobacillus gasseri Swanson - 60 Вега капсули

Пробиотик Лактобацилус Гасери / Lactobacillus gasseri Swanson - 60 Вега капсули

Лактобацилус Гасери на Swanson е незаменим в ролята си на пробиотик, който не само регулира чревния микробиом като защитава лигавицата на стомаха, но и оказва ефект и върху излишните килограми.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.61 лв. -10%
32.90 лв.
Производител:
Код на продукта: SWA027
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1
  • Lactobacillus gasseri Lg-36 3 милиарда CFU
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Пробиотиците имат силата не просто да ни помогнат да поддържаме здравето на червата. Те могат да ни помогнат и да постигнем мечтаната фигура, както и да се отървем от излишните мазнини. 

Когато избираме пробиотик, е важно да изберем продукт, който да отговаря на нашите нужди. Не можем просто да приемаме какъвто и да е пробиотик.

Така например Лактобацилус Гасери на Swanson е незаменим в ролята си на пробиотик, който не само регулира чревния микробиом като защитава лигавицата на стомаха, но той може да оказва ефект и върху излишните килограми. 

Защо е толкова ефективен?

Лактобацилус Гасери влияе на производството на хормона лептин, който е отговорен за натрупването на мазнини в следствие на енергийния метаболизъм. Лептинът е наричан още „хормонът на ситостта“, защото контролира усещането ни за глад. Когато минем на диета, ние ограничаваме енергийния прием, на който е свикнало нашето тяло. За да компенсира това, то намалява производството на лептин и метаболизмът се забавя. За да компенсираме това и да видим реалните ползи от физическите упражнения, които полагаме за добрата си фигура, Лактобацилус Гасери е тук, за да помогне.

Този пробиотик е богат на жизнеспособни организми, а специалната обвивка на капсулите Ви гарантира, че усвояването на добрите бактерии ще е директно в стомашно-чревния тракт.

За кого е подходящ продуктът? 

Борбата с излишните килограми често може да бъде жестока. За някои тя се изразява в сериозни, силови тренировки. За други е строг хранителен режим. Лактобацилус Гасери може да бъде приеман, ако: 

  • Искате  да свалите излишните килограми, но изпитвате затруднение да ограничите приема на калории;
  • Тренирате редовно, но въпреки това не виждате желаните резултати;
  • Искате да подкрепите хранителния и фитнес режим с продукт, който да помогне на тялото ви по естествен начин да изгори излишните мазнини. 

Как да приемате продукта? 

Имайте в предвид, че продуктът не е създаден да се приема от лица под 18 години. Ако все пак се наложи, този прием трябва да бъде следен от лекар. Препоръчителната дневна доза за възрастни е две капсули, приемани с храна и вода.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте една веге капсула 1-2 пъти на ден с храна и вода.