Показване на 1–16 от 1228 резултата

Липозомен витамин В12 спрей Метилкоболамин / Liposomal vitamin В12 spray Methilcobalamin 1000 µg MagHerbs – 30 ml

Original price was: 25.90 лв..Current price is: 21.90 лв..

Липозомен Магнезий / Liposomal Magnesium MagHerbs – 220 ml

Original price was: 32.95 лв..Current price is: 27.90 лв..

Липозомен мелатонин / Liposomal Melatonin Magherbs – 30мл спрей

Original price was: 24.90 лв..Current price is: 21.15 лв..

100% Цейлонска Канела Cvetita Herbal – 80 капсули

Original price was: 30.00 лв..Current price is: 24.90 лв..

В един перфектен свят бихте получавали всички важни микроелементи, от които тялото ви се нуждае, чрез храната. Но с толкова много хранителни вещества и ежедневни изисквания, които да следите, да бъдете сигурни, че вашата диета отговаря на препоръчителните дневни дози за различните хранителни вещества, е почти невъзможно.

Подходящите витамини, минерали и хранителни добавки могат да помогнат да осигурите на тялото си необходимите нутриенти, за да функционира най-добре, да бъде със силна имунна система, добра антиоксидантна защита и в хомеостаза. Различните продукти, които ще намерите в MagHerbs могат да подкрепят вашите лични цели за здраве и добра форма в зависимост от това за какви проблеми и заболявания търсите решение.

Например, при нас ще намерите хранителни добавки за COVID-19, Автоимунни заболявания, Анемия, Болки в ставите, Високо кръвно, Задържане на вода, Инсулинова резистентност, Остеопороза, Стрес и още над 30 вида здравословни проблеми.

Витамини и мултивитамини

Витамините в MagHerbs се предлагат в редица възможности. Можете да приемате конкретни витамини самостоятелно, като витамин С или витамин D3, за целенасочени ползи като справяне с дефицит. За определени групи витамини можете да приемате витаминен комплекс, който включва всички вариации на този витамин, като витамин В комплекс. Междувременно мултивитамините съчетават редица различни витамини и може също да включва минерали и други хранителни хранителни вещества. Такива продукти са много подходящи за хора с по-динамично ежедневие, които искат да улеснят приема на добавки, като вземат само един продукт вместо да пият цяла шепа с капсули.

При нас ще откриете различни витамини, които могат да помогнат за множество хранителни дефицити. Това са само няколко от областите, за които витамините и минералите могат да бъдат от полза:

 • Енергийни нива
 • Памет и фокус
 • Функция на имунната система
 • Здраве на кожата, косата и ноктите
 • Хормонален баланс
 • Пълноценен сън
 • Контрол на теглото

Комплексни добавки

За разлика от по-ограничените възможности на витамините, комплексните добавки обхващат много повече компоненти. Добавките могат да съдържат редица важни хранителни вещества като:

 • Витамини, независимо дали са индивидуални или в комбинация
 • Диетични минерали като магнезий, калций, желязо и други
 • Незаменими мастни киселини като омега-3, омега-6 и омега-9
 • Основни аминокиселини като лизин и триптофан
 • Други полезни добавки като колаген и CoQ-10