Показване на 1–16 от 63 резултата

Габа / GABA + B-6 500mg NOW – 100 Капсули

Original price was: 36.00 лв..Current price is: 29.00 лв..

Не е тайна, че пълноценният сън е от съществено значение за цялостното ви здраве и добра кондиция. Проблемите със съня могат да причинят както физически, така и психически проблеми и да повлияят значително на здравето ви по отрицателен начин, ако не бъдат адресирани.

На фона на ежедневния стрес, забързаното ежедневие и динамични промени, нормално е всичко това да се отрази на съня ви. След появата на COVID-19 много хора изпитват затруднения със съня, тъй като медиите ни обстрелват постоянно с новини за смъртни случаи, локдауни и бедствия по целия свят. Както при други здравословни нарушения, и на проблема “безсъние” трябва да се обърне внимание. Идентифицирането на причините, които прекъсват или скъсяват времето за сън и ограничаването им е много важна стъпка за преодоляване на безсънието.

А то е напълно естествен проблем, от който всяка година страдат милиони мъже и жени. Лечението в традиционния медицински сектор е възможно, но често е скъпо и трудно, а изписваните медицински препарати могат да доведат до пристрастяване.

Натуралните добавки за сън очаквано набират популярност сред потребителите по целия свят. Ние просто не можем да функционираме нормално без този важен период от денонощието – по време на сън тялото се детоксикира, регенерира и отпочива, за да се събуди готово в оптимално състояние на следващия ден. Съставки като хибискус, мелатонин, 5-НТР, GABA и множество билки са основни елементи на местните култури, които практикуват собствени лечебни процеси далеч преди появата на това, което смятаме за модерна медицина. Именно тях ще намерите в нашите предложения, наравно с оптимално усвоими форми на магнезий – абсолютно необходим за пълноценен сън и добър жизнен тонус.