Хранителни добавки при Нередовен цикъл

Изглед решетка:
DIM-plus / ДИМ-плюс Естрогенен метаболизъм Nature's Way - 60 Капсули
(0)
49.93 лв.

Какво представлява DIM-plus Estrogen Metabolism?ДИМ-плюс е хранителна добавка на Nature's way, която съдържа 60 веге капсули. Самата добавка е създадена, за да осигури и за да ви помогне за поддържането на здравословен хормонален баланс в човешкото тяло. Разтройването на хормоналните нива може да доведе до неприятни последици за човек, както и до н..

Moon Balance / Муун Баланс AquaSource - 60 Капсули
(0)
69.00 лв.

Добавката Муун Баланс за нормалното здраве на женатаMoon Balance with Brazilian Gingeng е хранителна добавка от AquaSource, която е произведена с внимание към детайла, за да послужи за здравето и нормалния живот на жената. Тази добавка е толкова добре балансирана, че се отразява страшно ефективно върху организма и върху нивото на хормоните в женско..

Масло от вечерна иглика / Ultra Prim Evening Primrose Oil 500 mg Natural Factors - 90 / 180 Гел капсули
(0)
24.20 лв.

Какво е вечерна иглика?Вечерна иглика е билка, с произход от Северна Америка, но в днешно време може да се открие и в Европа и части от Южното полукълбо. Вечерната иглика е с жълти цветни листенца, цъфтящи вечерно време.Тази билка се е използвала от край време с лечебни цели, нейните листа се използват за лекуване на рани и гърлобол. В днешната съв..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: