Показване на 11 резултата

“Argalys” е компания производител на устойчиви хранителни добавки, съдържащи висококачествени съставки с доказана ефективност. От 2000 г. Argalys разработва и произвежда хранителни добавки и иновативни диетични решения във Франция за френски и международни клиенти, с първостепенна цел – видима ефективност за потребителите и подходяща диференциация / сегментиране за дистрибуторите. Продуктите са произведени в съответствие с европейските и френските стандарти и процедури и добрите производствени практики, приложими към хранителните добавки.

Мотото на Argalys е “Новото поколение хранителни добавки, адаптирани към ежедневието ви”. Argalys разполагат с широк асортимент, който покрива разнообразни диетични и спортни нужди като дренаж, подкрепа за отслабване, циркулация, релаксация, тонизиране, облекчаване на менопауза, мутивитамини и минерали и други формули. Част от хранителните добавки на бранда са ориентирани към специфичния хранителен режим на вегетарианци и вегани – Веган Пакет Argalys Essentials, като се акцентира на важни витамини като В12, минерали като йод и селен. Други формули като Пакет Спорт Argalys Essentials са предназначени за активно спортуващи хора, с повишена нужда от нутриенти и източници на пълноценна енергия. Продуктът съдържа 12 витамина и 5 минерала.

VEGAFLORE е специална хранителна добавка за чревно здраве и имунитет, с изцяло веган състав и 5 бактериални щама.

Всички продукти на френския производител “Argalys Essentials” са опаковани в кутии с нисковъглероден отпечатък, 100% рециклируеми и без ендокринни разрушители.