Показване на 13 резултата

Гейнър / Gainer Battery Nutrition – 4 кг

99.00 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Суроватъчен Протеин Изолат / Whey Protein Battery Nutrition – 800 g / 2000 g / 5000 g

154.49 лв.324.49 лв.
Опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Battery Nutrition е производител на спортни хранителни добавки с отлично съотношение цена-качество. Компанията регистрирана в Англия и Уелс залага на богатия асортимент от хранителни добавки, които са предназначени да задоволят нуждите на физически активни хора – от предтренировъчни продукти, през осигуряващи енергия и електролити по време на тренировка, до следтренировъчни продукти за подобрено възстановяване и изграждане на мускулна маса.

Бизнес моделът на компанията позволява предлагането на ниски цени без това да се отрази на доброто качество. Суровините за хранителни добавки Battery Nutrition се договарят на най-добрите цени с посредниците и дори компанията заявява, че по-голямата част от нейните продукти се предлагат на най-ниските цени в Европа!

Battery Nutrition означава гаранция, че цялата информация за хранителните вещества и съставките, посочени на етикетите на продуктите, съвпадат на 100% със съдържанието в тях. Екипът на компанията постоянно търси възможности за обогатяване на асортимента и вкарване на нови продукти, които отговарят на повишеното търсене на хранителни спортни добавки.

Сред най-предпочитаните продукти на бранда Battery Nutrition са:

BATTERY GOLD EAA – верижно разклонени аминокиселини (ВСАА);
BATTERY WHEY – суроватъчен протеин с добавен креатин;
BATTERY DETOX – специализиран продукт за детоксикация и неутрализиране на токсините;
BATTERY WHEY GOLD ISOLATE – суроватъчен протеин изолат – най-бързо усвояващият се, най-лесно смилаем висококачествен суроватъчен протеин, лишен от мазнини, въглехидрати, пълнители, захар и лактоза, без аромати и без никакви добавки.

В асортимента на производителя ще намерите още термогенни фетбърнъри, азотни бустери, MSM, цинк, глюкозамин, карнитин и други продукти за спортно хранене и различни фитнес цели.