Показване на 1–16 от 137 резултата

100% Л-глутамин / L-Glutamine BIOTECH USA

36.00 лв.62.00 лв.

AAKG 7800 BIOTECH USA – 25 ml

4.00 лв.79.00 лв.

BCAA 3D BIOTECH USA – 90 Капсули

42.00 лв.

BCAA SHOT BIOTECH USA – 60 ml

3.20 лв.63.00 лв.

Историята на BioTechUSA започва през 1993 г. с друга по-малка компания JLM Power Line – малък семеен бизнес за разпространение на фитнес уреди в Унгария. По-късно фирмата се разраства и преминава към производство на спортни хранителни добавки. През последните 20 години от малък семеен бизнес BioTechUSA се превръща в един от най-големите европейски производители и дистрибутори на хранителни добавки и функционални храни.

Хранителните добавки BioTechUSA са предпочитаният избор на съвременните, активните и здрави хора; тези, които имат множество планове и цели, включително професионални спортни занимания и състезания.

BioTechUSA разработва собствена професионална гама от хранителни добавки за всички нужди с намерението да предостави качествени продукти на всички, които желаят да моделират тялото си към по-добро, да подобрят спортните си постижения и да надминат себе си. Хранителните добавки Biotech USA могат да се разграничат в няколко направления: Elite, L-carnitine формули, нитрокси и енергизатори, премиум протеини, гейнъри и въглехидрати, липотропни и термогенни формули, аминокиселини, витамин и минерали и други.

Над 130 продукта на BioTechUSA Ви очакват в MagHerbs, като сред най-предпочитаните са креатин монохидрат, Л-глутамин, формулите ВСАА, суроватъчните протеини, магнезиев хелат и много други.