Показване на 1–16 от 74 резултата

100% Цейлонска Канела Cvetita Herbal – 80 капсули

Original price was: 30.00 лв..Current price is: 24.90 лв..

Цветита Хербал (Cvetita Herbal) e иновативен български производител на изцяло натурални хранителни добавки и течни екстракти от най-полезните растения. Чрез новаторски подход за запазване на активните съставки, хранителните добавки Cvetita Herbal осигуряват най-висока степен на полезност и ефективност в човешкото тяло.

Асортиментът на Cvetita Herbal включва богата гама от вкусове и аромати, без употреба на изкуствени консерванти и оцветители. В някои от най-известните продукти собствено производство на Cvetita Herbal се използват народни билки като Бабини зъби и полезни бактерии като Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus (Лактобацилус булгарикус). Продуктите на бранда се предлагат в няколко здравословни направления като мултиминерали, холестерол, енергия, аминокиселини, минерали, коса, кожа и нокти и други.

Хранителните добавки Cvetita Herbal са правилният избор, ако търсите качествени продукти на добра цена за подобряване на храносмилането, отслабване и контрол на теглото, подкрепа на имунната система, стимулиране на мускулния растеж и други цели.