Показване на 11 резултата

Galafarm е производствена компания регистрирана в Република Северна Македония, която предлага широк асортимент от продукти за лична хигиена и козметика, хранителни добавки, билкови и лекарства без рецепта (OTC). В портфолиото на Galafarm ще откриете още продукти против алергии, билкови/традиционни продукти, продукти за детско здраве, спортно хранене, витамини и хранителни добавки, контрол на теглото.

Производствената база на Galafarm се простира на 2500 m² и е оборудвана с модерни технологии за производство в чиста околна среда, за да се осигури най-доброто качество на продуктите. Компанията разполага и със сертификат ISO 9001: 2008 от 2003 г., както и отговаря на изискванията на Ръководството за добра производствена практика, гарантирайки оптимизирани процеси на производство.

Ключовите ценности, на които се гради философията на GALAFARM, са: Доволни клиенти; Съвременна организация; Отворена комуникация; Творчество и иновации.

Galafarm пласира голяма част от асортимента си фармацевтични и козметични продукти в други страни като Черна гора, Словения, България, Албания, Косово, Хонг Конг. Сред някои от по-известните продукти на компанията са бебешките гелове и кремове за ежедневна грижа, Sensilis крем, Хемогал крем при хемороиди, Салекс Колодиум лосион за кокоши трън и брадавици и други.