Показване на 1–20 от 170 резултата

Natural Factors е един от най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка и световно разпознаваем бранд с доказани традиции в бранша. Natural Factors разработва и предлага безопасни и ефективни хранителни добавки, които помагат за насърчаване на оптималното здраве и благосъстояние на своите клиенти. Компанията разполага със собствени производствени и лабораторни съоръжения, за да осигури краен продукт с отлично качество и безупречен състав.

Като водещ производител на формули за естествено здраве, Natural Factors инвестира в хора, наука и технологии, за да улесни създаването на добавки, които предават мъдростта на древните билкари от една страна и науката зад съвременните клинични изследвания от друга, за да подобрят здравето на хората по целия свят.

Natural Factors впечатлява с изключително голямото разнообразие от продукти, които предлага в цял свят, в това число витамини и минерали, билки, есенциални мастни киселини, аминокиселини, каротеноиди, храносмилателни и протеолитични ензими, мултивитамини, пробиотици, специализирани и други формули.