Показване на 1–16 от 148 резултата

Създадена като малка семейна компания през 1968 г., днес NOW произвежда и дистрибутира в целия свят висококачествени натурални продукти на най-добри цени. Now Foods е уважаван лидер в индустрията за природни продукти, създадени на базата на три опорни точки: Висококачествени чисти съставки – Превъзходно производство – Изчерпателно тестване. Мисията на компанията е да помогне на хората да водят по-здравословен и активен живот, като им осигури висококачествени, чисти хранителни добавки и натурални продукти.

От създаването си през 2000 г., NOW® International разширява обхвата на марката NOW® до над 70 страни, превръщайки NOW® в една от най-популярните марки природни продукти за здраве в света.

Производителят притежава сертификат за добри производствени практики (GMP) от Асоциацията на природните продукти (NPA) и е член на програмата TruLabel на NPA. Асортиментът от натурални продукти на Now Foods включва хранителни добавки Now Foods; Красота и Здраве; Есенциални масла; Спортни хранителни добавки; Натурални храни; Натурални продукти за домашни любимци. Общият брой на продуктите собствено производство с марка NOW е над 1400 – най-изчерпателната селекция в индустрията за естествени продукти.