Показване на 14 резултата

Vital Concept е модерна и амбициозна компания, която оперира на европейския пазар на хранителни добавки. Vital Concept може да се дефинира и като иновативен проект, разработен за откриване на рецептата за по-добър и балансиран живот във всички сфери. В момента портфолиото на компанията се състои от 21 висококачествени продукта за различни хора и нужди, свързани със здравето, поддържането на добра физическа форма и осигуряващи енергия.

Повечето от съставките в гамата от хранителни добавки Vital Concept са със 100% естествен произход и веган, както и без лактоза и глутен. Всички продукти са подробно проучени и внимателно произведени, използвайки иновативни методи, в технологично оборудвана среда в Германия.

Vital Concept гарантира качеството на своята продукция, която отговаря на всички изисквания на ЕС и необходимите сертификати: Сертификат за добра производствена практика (GMP) – за добри практики в производствения процес и установена система за управление на производството; ISO 22000: 2005 – Европейски сертификат за управление на безопасността на храните; BIO производствен сертификат; Сертификат за BIO спирулина и BIO хлорела.

В портфолиото от хранителни добавки на Vital Concept влизат продукти за ефективно отслабване и изгаряне на мазнини (SLIM, SILK и BURN), пробиотици (BALANCE), мощни имуностимулатори (FOREVER, HEALTH and FOOD). Някои от по-специфичните нужди на здравето на мъжете и жените също са идентифицирани и за тях са създадени продукти като MAMA, PAPA, SEX, WOMAN и ALPHA.