Показване на 1–16 от 69 резултата

Канадската компания Уебър Натуралс е една от водещите търговски и производствени марки за екологично чисти и здравословни хранителни добавки, билкови продукти, витамини и минерали. Здравословните продукти на марката Webber Naturals са развити благодарение на изключително високите си стандарти за чистота, биологична активност и идентичност.

Марката Webber Naturals използва хиляди декари своя собствена органично-сертифицирани земи в долината Оканаган, най-западната провинция на Канада. Там протичат процесите на отглеждане, събиране и обработване на органичните растения, които компанията влага в продуктите си.

Каква е историята на канадската компания Уебър Натуралс?

От 1948 г. насам канадските семейства разчитат на Уебър Натуралс за качествени витамини. Компанията отглежда собствени органични билки в долината на Британска Колумбия и претърсва земното кълбо за най-добрите суровини за хранителните добавки. Фирмата държи на изключителни стандарти за чистота, качество и потентност на всяка стъпка, от семена до рафт.

Какво е присъщо за продуктовите формули на канадския производител?

За да даде гаранция на ефективността и чистотата на своите формули, производителят Webber Naturals разполага със собствена база, изследователски центрове и лаборатории. Компанията организира контрол на всички процеси на обработката – от селекция, отглеждане и екстракция на суровини през тяхното производство, във вид на меки и твърди капсули, течности, таблетки и гранули, до тестване на качеството на крайния продукт.

Каква е устойчивостта?

Устойчивостта е свързана с факторите хора, планета и печалба. Тези три фактора стоят в основата на WN Фармацевтични продукти. Стремежът е да се остави по-малка следа върху околната среда, след настъпили промени, които намаляват отпадъците и въглеродните емисии, запазване на енергията и водата, преследване на сертифициране на устойчивостта за производствените продукти и подкрепа на местните и световните общности.

Научноизследователска и развойна дейност

Страстта на компанията е откриването и разработването на иновативни продукти, които подпомагат хората към по-добро здравословно състояние. Наемането на екипи от експерти със степени по медицина, биология, земеделие, хранене, химия и фармакология, които да помагат за постигане на целите.

Продуктова гама на марката Уебър Натуралс

Всички продукти на марката Webber Naturals се създават съобразно високи фармацевтични изисквания и за това притежават GMP лицензи за изключителна производствена практика.

Компанията непрекъснато усъвършенства и развива своите политики за опазване на околната среда и устойчивост, стремейки се да намали екологичните отпечатъци от дейността си над планетата Земя.

Обобщение

Компанията Webber Naturals се нарежда сред най-големите канадски производители в бранша на хранителните добавки. В продуктовия асортимент са включени повече от 300 вида минерали, витамини, билки, суплементи и други хранителни добавки, които са подходящи за цялото семейство. Фирмата е с над 60 годишен опит и е утвърдена с качествата и конкурентоспособността на продуктите си. Канадската марка гарантира със собствена база за отглеждане на билкови растения и своевременни изследвания от последно поколение, както и абсолютен качествен контрол върху цялостното си производство.