ПростКеър® / ProstCare® Natural Factors - 90 софтгел капсули

ПростКеър® / ProstCare® Natural Factors - 90 софтгел капсули

ПростКеър на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката ProstCare се прилага при проблеми с простатната жлеза и пикочните канали. Облекчавате се проявите на доброкачествената хиперплазия на простатната жлеза и се улеснява уринирането.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.89 лв. -10%
30.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 4186NF
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсула
  • Тиквено масло 130 mg
  • Разфасовка 90 софтгел капсули
  • Ленено масло 130 mg
  • Пигеум екстракт от кора, стандартизиран до 13% стероли 20 mg
  • Сао палмето 80 mg

Описание

ProstCare на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 360 мг. Добавката ProstCare се бори по естествен начин срещу проблеми с простатата и пикочните пътища.

Какво е предназначението на добавката Прост Кеър?

Уголемената простата е състояние, свързано главно с напредване на възрастта при мъжете, при което възникват усложнения с посещенията до тоалетна по малка нужда. Симптомите за проблеми с простатната жлеза са постоянно усещане за непълно изпразване на пикочния мехур, болки при уриниране, понижен поток и сила на уринната струйка, чести, внезапни и неконтролируеми пориви за уриниране, включително и през нощта.

ProstCare е естествен продукт, който облекчава симптомите на доброкачествената хиперплазия на простатата и улеснява уринирането.

Как влияят съставките в Prostcare?

Основните съставки в добавката Просткеър са олио от тиквено семе и ленено масло.

Олиото от тиквени семена е богато на елемента Цинк, много разпространен с това, че спомага за понижаване на размерите на простатната жлеза.

Екстрактите от Сао палма, стандартизираните до 85-95%, са богати на естери и стероли, както и на мастни киселини, грижещи се за нормалната функция на пикочния мехур и спомагат да се изпразни напълно. Маслото от тиквени семена е използвано в урологията за облекчаване на състоянията на доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза.

Лененото масло е известно със своите противовъзпалителни свойста, които значително облекчават дискомфорта и болката в разширената простата.

Съвременни изследвания показват, че това е една от най-подходящите съчетания от естествени масла и есенции, в полза на простатната жлеза!

Какво е приложението на капсулите Прост Кеър?

За разлика от повечето подобни продукти, добавката Prostcare се състояи от изцяло стандартизирани масла и екстракти. Стандартизираните масла и екстракти гарантират точно количество активни вещества и чистота на състава. Супер ефективната и доказана във времето синергия от Сао палм, пигем, масло от ленено семе и олио от тиквени семки, гарантират за поддържането на нормалния вид на простатната жлеза в дългосрочен план.

Обобщение

Хранителната добавка Prostcare е продукт на емблематичната марка Натурал Факторс - канадска компания за възпроизводство на храни и диетични продукти, които се състоят единствено от първокласни естествени суровини. Приемането на Prostcare не причинява никакви нежелани до сега реакции. Prostcare може да се прилага самостоятелно или като поддържаща терапия!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 3 капсули на ден с храна.