Q10 PURE Cvetita Herbal - 80 веган капсули

Q10 PURE Cvetita Herbal - 80 веган капсули

Коензим Q10 или още известен под съкращението CoQ10 е съединение, което се произвежда по естествен път в човешкото тяло, съхранява се в митохондриите на клетките.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 71.10 лв. -10%
79.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950723
Магически точки: 79
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 80 капсули
  • Една доза 1капсула
  • Дози в опаковка 80
  • Дози на ден 1 - 3
  • Коензим Q10 100 mg

Описание

Q10 PURE Cvetita Herbal - 80 Веган Капсули

Основното му значение и цел е да спомага за образуването на енергия в самите тях. Нормалната му наличност в организма също така ги предпазва от навлизането на бактерии и вируси. Той е като естествен антиоксидант. Въпреки че се образува по естествен начин, неговото количество понякога намалява и се отразява неблагоприятно на човек. Намалените количества на Коензим Q10 се срещат често при по-възрастни хора, при продължително боледуване, при хора с тежки заболявания на сърцето, мозъка, при диабет и други.

Приемът на CoQ10 има 4 основни предимства

  1. При лекуване на сърдечна недостатъчност в следствие от различни заболявания на сърцето, при повишено кръвно налягане, болест на коронарната артерия или друго. Подпомага изцяло функцията на сърдечно-съдовата система, тонизира и намалява оксидативните увреждания.
  2. При боледуване от диабет тип 2 или за предотвратяване появата на диабет. CoQ10 помага за по-ефективното регулиране на нивото на кръвната захар в организма и подобрява инсулиновата чувствителност. Предотвратява натрупването на мазнини и затлъстяване.
  3. Подпомага организма при борбата му срещу злокачествени образования, тъй като освен, че отговаря за образуването на енергията в клетките и борбата срещу външни инфекции и болести, той стимулира и подобрява тяхната естествена защита. Доказано е, че при хора, борещи се с рак се наблюдават ниски нива на Q10. Той спомага заздравяването на увредените клетки и борбата срещу възвръщане на злокачествените заболявания.
  4. Използва се за засилване на плодовитостта при мъже и жени. При жените помага да се подобри качеството и броя на яйцеклетките, а при мъжете подобрява активността на сперматозоидите. При желание за забременяване, особено при по-напреднала възраст, Коензим Q10 спомага за по-високата плодовитост.

Приемът на хранителни капсули Коензим Q10 от Cvetita Herbal влияе благоприятно върху организма и при борбата му с различни болести. Освен това той подпомага защитата и здравината на кожата, при главоболие и мигрени, при тренировки и чести физически и умствени натоварвания, подобрява дейността на белите дробове и стимулира работата на мозъка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

От 1 до 3 капсули на ден с храна. 

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: