Ресвератрол-Форте / Resveratrol-Forte Nature’s Way - 30 Софтгел капсули

Ресвератрол-Форте / Resveratrol-Forte Nature’s Way - 30 Софтгел капсули

Ресвератролът има мощни, антиоксидантни свойства. Той има силата да неутрализира вредното въздействие на околната среда, сред което: мръсен въздух, цигарен дим, токсини, приети с храната.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 49.64 лв. -10%
55.15 лв.
Производител:
Код на продукта: 05833NW
Магически точки: 55
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 софтгел капсула
  • Ресвератрол 175 mg
  • Разфасовка 30 софтгел капсули
  • Витамин P (Рутин) 55.5 mg
  • Патентована смес 375 mg Японска пача трева и грозде
  • Японска софора 75 mg

Описание

Чували сте, че алкохолът е вреден за сърцето, но има една напитка, която има множество полезни свойства в тази област – червеното вино.

Всеки, който се е интересувал от тази материя е чувал приказката, че чаша вино държи доктора далеч. 

Но защо точно червеното вино? 

Какво го прави толкова специално? 

Наистина ли е толкова полезно? 

Всъщност, червеното вино е толкова полезно не само за сърцето, но и за цялото тяло, благодарение на съдържащо се в него вещество, наречено ресвератрол. 

Ресвератролът има мощни, антиоксидантни свойства. Той има силата да неутрализира вредното въздействие на околната среда, сред което: мръсен въздух, цигарен дим, токсини, приети с храната. 

Но само виното ли съдържа тази безценна съставка? 

Всъщност, ресвератрол откриваме и в други напитки като зелен чай. А, ако не сте фенове нито на едната, нито на другата напитка, можете да го приемате под формата на хранителна добавка. 

Ежедневният прием на ресвератрол ще ви осигури редица ползи, сред които: 

Грижа за сърцето

Чували сте, че докторите препоръчват чаша вино вечер за хора, които страдат от проблеми със сърцето. Причината за това е именно полезното действие на ресвератролът. Той действа като подпомага производството на азотен оксид. От своя страна, азотният оксид отпуска кръвоносните съдове и регулира кръвното налягане. 

Регулира нивата на холестерол

Високите нива на холестерол могат да доведат до сериозни, здравословни проблеми. За да се избавите от тях, ресвератролът може да помогне. Благодарение на своето антиоксидантно действие, ресвератролът намалява ефекта на ензим, отговорен за производството на холестерол. По този начин, приемът на ресвератрол намалява лошия холестерол и натрупването на отлагания по стените на кръвоносните съдове. 

Грижа за мозъка 

Ресвератролът е важен и за поддържането на мозъка здрав. С негова помощ моете да забавите свързаните с възрастта промени във функцията на мозъка и нервната система. Противовъзпалителните му свойства пък регулират възпаленията в тялото и възвръщат нормалната му функция. 

При диабет

Хората, които страдат от диабет, могат да подобрят състоянието си с помощта на ресвератрол. Съставката може да повиши чувствителността към инсулин и да предотврати усложнения. 

За лекота при движение 

Болките в ставите и сухожилията могат да бъдат много неприятни  и да нарушат естествения ви ритъм. Антиоксидантното и противовъзпалително действие на ресвератрола прави добавката подходяща за хора, страдащи от подобни заболявания. Приеман редовно, той намалява симптомите и облекчава болката. 

Как да примате ресвератрол?

За да се възползвате максимално от полезното действие на ресвератрол, приемайте по 2 капсули 1-2 пъти дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно.