Ресвератрол / Resveratrol 40mg HAYA LABS - 60 Таблетки

Ресвератрол / Resveratrol 40mg HAYA LABS - 60 Таблетки

Ресвератрол е добавка с естествен произход, която е чудесен имуностимулатор и добро превантивно средство срещу свободни радикали, рак, сърдечно-съдови заболявания, затлъстяване, преждевременно стареене, тромбоза, диабет и други.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.70 лв. -10%
33.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007965
Магически точки: 33
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 2
  • Разфасовка 60 таблетки

Описание

Ресвератрол и какви са ползите му за организма?

Човешкият организъм е много комплексна система и има нужда от ежедневен прием на важни хранителни вещества, витамини, минерали и антиоксиданти. От огромно значение е поддържането на здравословен баланс в тялото между свободните радикали и антиоксидантите, така че да се предотврати и възпрепятства тяхното вредно влияние. 

Свободните радикали се образуват в тялото под действието на редица фактори, сред които са стрес и нездравословен начин на живот. Те могат да доведат до различни видове заболявания и дори фатален край. С храната не винаги се осигурява необходимото количество, особено при воденето на доста динамичен и натоварен живот. Приемането на антиоксиданти под формата на добавки е чудесно решение за осигуряване на пълноценно здраве и живот.

Какво съдържа добавката на Haya Labs?

Ресвератрол 40мг - 60 таблетки на Haya Labs е уникална по рода си хранителна добавка, която ще ви осигури по-висока защита на организма. Самата добавка се произвежда чрез извличането на екстракт от корен на японска пача трева. Този екстракт е със съдържание на транс-ресвератрол, който е:

  • естествен силен антиоксидант;
  • добър натурален антибиотик;
  • страхотен имуностимулант.

Как действа приемането на Resveratrol?

Като хранителна добавка с растителен произход, то и Ресвератрол се характеризира с всички необходими полезни свойства. Той е естествено и натурално растително съединение, което се открива в по-големи количества в гроздето и червеното вино. 

Първото нещо, което трябва да се отбележи като положително при прием на тази добавка е незабавното й въздействие върху натрупаните свободни радикали. Тя активира тяхното освобождаване и се бори с последиците, до които обикновено водят те.

Ресвератрол оказва и положително влияние върху здравето на сърцето, като подпомага функцията на цялата сърдечно-съдова система. Едновременно с това се бори с високият холестерол и високото кръвно налягане. Намалява риска от тромбоза и образуването на кръвни съсиреци в кръвотока.

Добавката може да се приема и при предразположеност към затлъстяване. Тя помага на организма да се справи по-ефективно с излишните мазнини. 

Помага при диабет, като контролира нивото на кръвна захар и помага да се оптимизира инсулиновата резистентност.

Защо да приемате Ресвератрол?

  • Помага да се справите със свободните радикали и тяхното лошо въздействие.
  • Действа като превантивно средство срещу сърдечно-съдови, неврологични заболявания,  рак и дегенерация на макулата.
  • Чудесно противостареещо и анти-ейдж средство, което стимулира младостта и здравето на кожата.
  • Имуностимулиращо, противовъзпалително и противотуморно средство.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 таблетка на ден, на гладно.