Рибено масло / RxOmega-3 Extra Strength 1170 mg (600 mg EPA/DHA) Natural Factors - 60 софтгел капсули

Рибено масло / RxOmega-3 Extra Strength 1170 mg (600 mg EPA/DHA) Natural Factors - 60 софтгел капсули

Рибено масло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Rx Omega-3 Extra Strength 1170mg е предназначена за проблеми с наднорменото тегло и затлъстяването, нездравословното хранене, намалената физическа активност, честият прием на алкохол, цигари и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.62 лв. -10%
27.36 лв.
Производител:
Код на продукта: 3548NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Рибено масло 1170 mg

Описание

RxOmega-3 Допълнителна сила 1170мг (600мг EPA/DHA) на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Рибеното масло е подходящо за подпомагане на сърдечно-съдовата дейност и поддържане на оптималните стойности на триглицеридите. Добавката се препоръчва при проблеми с наднорменото тегло, затлъстяване, лошо храносмилане, ограничена физическа дейност, често консумиране на алкохол, цигари и др.

Кои са основните фактори, причиняващи нарушения в липидния метаболизъм?

  • неправилно хранене;
  • заседнал начин на ежедневие;
  • високи нива на стрес в ежедневието. 

Нарушенията на метаболизма на мазнините се отличават с големи стойности на липопротеин с малка плътност и големи нива на триглицериди. Това предоставя условия за развитие на проблемни състояния на сърдечно-съдовата дейност, за намален кръвоток, състояния на инсулт и / или инфаркт.

Някои медицински състояния или неправителни хранителни навици са в корена на високи стойности на LDL и триглицеридите. Храни, със съдържание на транс и / или наситени мазнини са основни причинители за високи нива на триглицеридите и завишаване на холестерола. Рибено масло, пълен източник на eicosapentaenoic и docosahexaenoic мастни киселини, представляват едни от най-благоприятните природно - укрепващи сърцето средства.

Какви са свойствата на рибеното масло RX Омега-3?

RX Омега-3 Допълнителна сила подсигурява големи стойности на омега 3 полиненаситени мастни киселини, които оказват изключително ползотворно въздействие върху сърдечно-съдовата структура.

Рибено масло Омега 3 е отговорно за уравновесяване на нивата на лошия холестерол и серумните триглицериди. Спомага за предотвратяване на риска от различни нарушения на сърдечно-съдовата дейност и укрепване на сърдечния мускул.

Рибеното масло RX Омега-3 се грижи за ограничаване на вероятността от сърдечно-съдови смущения чрез намаляване стойностите на триглицериди и холестерол. Маслото има положителен ефект върху познавателните способности и мозъчната функция. Помага за намаляване на стойностите на хронични възпаления в организма. 

Какво съдържа RX Омега-3 маслото?

RX рибено масло представлява природен източник на силна концентрация с Омега-3 мастни киселини, извлечени от чист и безопасен първоизточник. Ултра пречистената форма на Омега 3 рибено масло е със защитени фармацевтични нива, получени от дълбоководни риби. Без съдържание на ГМО, пестициди, тежки метали и други замърсители! Без рибен послевкус!

Обобщение

Специалната технология, използвана за направата на капсулите Рибено масло RX Омега-3 на Натурал Факторс, осигурява бързото освобождаване на рибено масло в тънките черва и оптималното му усвояване от организма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден с храна. При ставни проблеми приемайте по 5 капсули на ден.