Масло от риган / Oil of Oregano Organic 180 mg Natural Factors - 30 софтгел капсули

Масло от риган / Oil of Oregano Organic 180 mg Natural Factors - 30 софтгел капсули

Риган на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 180мг. Маслото от Риган е мощно средство срещу микроорганизмите, спомага за борбата с паразитите и инфекциите, подобрява функцията на дихателния апарат и подкрепя имунологичната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 13.50 лв. -10%
15.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 4573NF
Магически точки: 15
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 софтгел капсула
 • Разфасовка 30 софтгел капсули
 • Витамин E 1 mg
 • Риган 180 mg

Описание

Риган на Натурал Факторс представлява хранителна добавка, съдържаща естествено масло от риган в капсули. Препаратът спомага за борбата срещу инфекции, причинени от гъбички, паразити, бактерии и вируси. 

Предимства на маслото от Риган

 • 100% масло от риган, стандартизирано за 90% карваброл;
 • Мощен срещу микроорганизми;
 • Полезен при смущения в храносмилателната система;
 • Подобрява функцята на дихателния апарат;
 • Има силен антиоксидантен ефект;
 • Помага за борбата с паразитите и инфекциите;
 • Подкрепя имунологична система;
 • Естествен антибиотик.

Какво представлява растението Риган?

Маслодайното растение Риган е познато от древни дни и е има дълга история в медицината. Обикновено риганът се прилага в кулинарията като подправка, с уникалния си вкусови и ароматни качества. Поради силната си антибактериална и антиоксидантна активност, риганът може да се използва за консервиране на храните. 

Наблюдавано е, че риганът подкрепя от различни видове инфекции, бори се с много бактериални, вирусни или гъбични заболявания. Маслото от риган демонстрира силно отхрачващи и спазмолитични свойства, подобрява храносмилането и улеснява детоксикацията.

"Carvacrol" - съставката с най-висока биологична активност

Маслото от риган е източникът на феноли, като карвакол и тимол. Carvacrol е монотерпен фенол, който присъства не само в маслени фракции от риган, но също така и в мащерка или лавандула. Той има антибактериални, антивирусни, противогъбични, противовъзпалителни и имуностимулиращи ефекти. 

Естествен антибиотик

Ригановото масло се характеризира с мощно анти - микробно влияние срещу антибиотично устойчиви щамове, като: A. baumannii, E. coli, E. faecalis, K. pneumoniae и S. aureus. Следователно, билката е натурална алтернатива на антибиотиците, към които много микроорганизми са станали устойчиви.

Подпомагане на храносмилателната система

Риганът стимулира секрецията на слюнката и храносмилателните сокове, благодарение на които се подпомага храносмилането и усвояването на храната. Риганът има способността да се свързва с вредни метаболитни отпадъчни продукти и има антидиареални свойства. Поради това билката Риган се използва в случаи на леки стомашно - чревни разстройства и лошо храносмилане. Добавката риган може да бъде полезна в борбата с Helicobacter pylori, което може да предизвика стомашни язви.

Подкрепа при нарушения на дихателната система

Риганът има отхрачващо и спазмолитично действие, благодарение на което се използва при преодоляване на различни заболявания на дихателната система. Подправката риган подпомага в случай на инфекции на горните дихателни пътища, облекчава кашлицата и помага за отстраняване на секрети от бронхите.

Обобщение

Риганът е хранителна добавка, базирана на естествено вещество с многопосочен ефект. Препаратът може да донесе облекчение в случай на устойчиви инфекции от различен характер. Oregano Organic може да подобри храносмилателните процеси и да подкрепи работата на дихателната система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула на ден.