Родиола - Розов златовръх  500 mg NOW - 60 Вега капсули

Родиола - Розов златовръх 500 mg NOW - 60 Вега капсули

Чувствате ли е уморени, без енергия, с отслабен имунитет? Искате ли да подобрите състоянието си и да се почувствате отново в добро настроение и енергични? Можете да постигнете вътрешен баланс, хармония и щастие с помощта на растението Родиола.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.99 лв. -10%
49.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739047540
Магически точки: 50
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 вега капсули
  • Розов златовръх 500 mg

Описание

Чувствате ли е уморени, без енергия, с отслабен имунитет? Борите ли се със стрес и безпокойство? Искате ли да подобрите състоянието си и да се почувствате отново в добро настроение и енергични? 

Можете да го направите леко и лесно с помощ от природата. Можете да постигнете вътрешен баланс, хармония и щастие с помощта на растението Родиола.

Какво е родиола/ розов златовръх?

Родиолата е растение, чиято родина са студените, планински региони на Европа и Азия. Известно със своите адаптогенни свойства, растението е използвано от десетилетия, тъй като има силата да помогне на организма да се справи със стресови ситуации. Неговата сила се крие в наличието на над 140 активни съставки, които се грижат тялото ви да функционира правилно и да се справя по-лесно с ежедневния стрес.  

Защо родиола е толкова полезна? 

Намалява стреса 

Родиолата е адаптоген, което означава, че помага на тялото да се справя със стреса. Приемът на родиола помага на тялото да реагира по-спокойно в кризистни ситуации. 

Бори се с умората 

Ако се чувствате уморени и безжизнени, независимо че спите по 7-8 часа на нощ, това е признак, че в тялото ви има натрупан стрес. Родиола ще ви помогне да се справите с този стрес и да се почувствате отново жизнени. 

Регулира депресивните състояния

Депресията е състояние, при което невротрансмитерите в мозъка ви са в дисбаланс. Това води до чувство на напрежение, страх и негативни мисли. Родиолата може да влияе на симптомите на депресия като балансира невротрансмитерите в мозъка. 

Подобрява функцията на мозъка 

Редовните упражнения, правилното хранене и пълноценният сън могат да поддържат правилната функция на мозъка. Ако обаче въпреки това се чувствате разсеяни, липсва ви концентрация и мотивация, може би е време да потърсите помощ от природата. Родиола може да ви помогне дато влияе на невротрансмитерите в мозъка, а от там и на паметта и концентрацията.

Как да приемате родиола под формата на хранителна добавка от Now Foods?

Ако искате да се възползвате от полезните свойства на родиола, приемайте по 1-2 капсули дневно по време на хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза и на използвайте като заместител на разнообразното, здравословно меню. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1- 2 пъти дневно, препоръчително с храна.