Кралски Имунитет+ / Royal Immune+ Cvetita Herbal - 30 капсули

Кралски Имунитет+ / Royal Immune+ Cvetita Herbal - 30 капсули

Royal Immune+ Cvetita Herbal е хранителна добавка за силна имунна система и здраво сърце.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.10 лв. -10%
29.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950952
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 30 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Витамин C 100 mg
 • Цинк 15 mg
 • Ехинацея 200 mg
 • Левзея 30 mg
 • Сибирски женшен 70 mg

Описание

Кралски Имунитет е иновативен продукт, съчетаващ комбинация от изключително ценните за организма, ехинацея, цинк, левзея и сибирски женшен. Чрез синергичното действие на съставките си тази хранителна добавка действа като имуностимулант, антиоксидант и има противовирусно и антибактериално действие.

Какви ефекти оказват съставките на Кралски Имунитет върху организма?

Ехинацеята е светлолюбиво, многогодишно растение, което идва от Северна Америка. Още индианските племена са използвали цветовете, листата, както и корените на това растение като начин за стимулиране дейността на имунната система и превенция от инфекции.

Цинкът е важен за човешкия организъм микроелемент. Той влиза в състава на над 100 от ензимите и така участва в осъществяването на голяма част от биохимичните процеси, протичащи в  организъма. Цинкът има съществено значение за репликацията на ДНК и е на второ място по честота на срещане в човешкото тяло метал след желязото. Наличието му  е определящо за правилния растеж и развитие на човешкото тяло.

Витамин С е известен с това, че е един от основните за правилното протичане на процесите в човешкия организъм витамини. От първостепенно значение е неговата функция на антиоксидант и участието му  в синтеза на колаген. По този начин Витамин С укрепва имунитета, подобрява вида и здравето на кожата, намалява холестерола и тонизира организма.

Сибирският женшен е растение, използвано в китайската медицина от 2000 години. То има мощно адаптогенно средство, което подпомага преодоляването на вредните външни въздействия върху организма. Също така сибирският женшен съдейства за доброто функциониране на надбъбречните жлези. Това го прави незаменимо средство за борбата със стреса и състоянието на хроничната умора. Глюкозидите, съдържащи се в Сибирския женшен подпомагат и укрепват имунната система.

Левзеята е растение, използвано в древната медицина заради своето стимулиращо действие. В него се синтезират фитоекдизони или  екдистерон. Екдистеронът спомага за работата на имунитета и укрепва функцията на сърдечно-съдовата, храносмилателната, нервната и половата система. Левзеята се бори и с алергиите, тъй като има естествено антихистамично действие върху причинителите на алергии.

За кого е подходящ приемът на Кралски Имунитет+ / Royal Immune+ Cvetita Herbal?

Кралски Имунитет е с удобна формула за прием, която е лесно приложима и усвоима от организма. Подходящ е за хора, които:

 • искат да имат по-силна имунна система;
 • искат да намалят процесите на стареене;
 • се грижат за по-добрата работа на сърдечната си система;
 • имат алергии.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една капсула на ден след храна. За максимални резултати е добре да се приема до 1 месец.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: