Рутин / Rutin 250 mg Natural Factors - 90 капсули

Рутин / Rutin 250 mg Natural Factors - 90 капсули

Рутин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 250мг. Добавката Rutin се използва за подобряване на кръвообращението, намалява риска от образуване на кръвни съсиреци и намалява токсичността на окисления лош холестерол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.61 лв. -10%
32.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 1391NF
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Витамин C 100 mg
  • Витамин P (Рутин) 250 mg

Описание

Рутин на марката Натурал Факторс е хранителна добавка във вид на капсули от 250 мг. Добавката Rutin се използва за укрепване на хрущялите, тъканите, костите, зъбите и венците. 

Какви са предимствата на Рутин?

  • Капсулите Рутин са с изключителни антиоксидантни свойства в защита на сърдечно - съдовата структура, костите, хрущялите, тъканите, зъбите, венците и кръвообращението;
  • Добавката Рутин е сигурен биофлавоноид с широк спектър от ползотворна грижа за здравето. Основното преимущество на Рутин е наличинето на изключителни антиоксидантни свойства.

Какво трябва да знаем за добавката Рутин?

Хранителната добавка Rutin 250 mg има силни антикоагулантни и противовъзпалителни свойства. Добавката допринася за стопирането на протеина, участващ в натрупването на кръвните съсиреци. Рутинът има отлично действие върху сърдечно - съдовата дейност, подобрява се кръвообращението и се намалява вероятността от създаване на съсиреци в кръвоносните съдове. Рутинът се грижи за укрепване на капилярите и понижава токсичността на лошият окислен (LDL) холестерол.

Какви са функциите на добавката Рутин?

Рутин добавката подкрепя оптималното състояние на кръвоносните съдове. Спомага на тялото да използва по правилен начин Витамин С и да извлече максимума от него, както и поддържа синтезирането на колаген. Колагенът и Витамин Ц са изключително важни за кожата фактори и съединителната тъкан. Имат укрепващо въздействие над хрущялите, костите, венците и зъбите. Поддържа се образуването на съединителната тъкан.

Рутин капсулите поддържат нормалните стойности на Витамин С и имат благоприятна ефективност върху функцията на имунната защита. Помага за понижаване на отделянето на възпалителния хистамин, който е причина за намаляване на вероятността от алергични прояви и предотвратяване на хронични възпаления.

Кога трябва да използваме Рутинът?

Добавката Rutin се прилага в случаи на проблеми, свързани със сърдечно - съдовата система, особено при атеросклероза, повишаване на кръвното налягане, както и високи стойности на "лош" холестерол, образуването на хемороиди, разширени вени, подувания, отслабен имунитет, стареене на кожата, слабост, умора и др. Рутинът има отлична ефективност върху кървенето на венците.

Допълнителни характеристики на Rutin

Съдържащите се в Рутин биофлавоноиди спадат към групата на растителните пигменти, представляващи ценни хранителни вещества с изключителни антиоксидантни въздействия. Въпреки че те не са истински витамини, те имат витаминоподобни свойства.

Рутиновите капсули са създадени от пъпките на цветовете на японската акация или срещана още като японската софора (Sophora Japonica) дърво, произхождащо от контитента Азия.

Всяка капсула на добавката Рутин на Натурал Факторс съдържа и 100mg Витамин Ц за по - голяма абсорбция!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.