RX Omega-3 Maximum Triple Strength / Тройна концентрация 900 mg EPA/DHA 1425 mg Natural Factors - 150 капсули

RX Omega-3 Maximum Triple Strength / Тройна концентрация 900 mg EPA/DHA 1425 mg Natural Factors - 150 капсули

RX Omega-3 Maximum Тройна концентрация е източник на омега-3 мастни киселини, EPA и DHA, за поддържане на добро здраве. Помага за подпомагане на сърдечно-съдовото здраве, когнитивното здраве и мозъчната функция; помага за намаляване на серумните триглицериди и болката при ревматоиден артрит във връзка с конвенционалната терапия; помага за насърчаване на здравословен баланс на настроението.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 58.94 лв. -10%
65.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 35493NF
Магически точки: 65
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 150 софтгел капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 150
  • Дози на ден 1
  • Омега 3 900 mg
  • Рибено масло 1425 mg

Описание

Какво представлява RX Omega-3 Maximum Тройна концентрация?

Rx Omega 3 с тройна концентрация предлага мощна сила на омега-3 EFA в удобен еднодневен софт гел. Ежедневнният прием на омега-3 ЕМА е от голямо значение за доброто здравето на сърдечно съдовата система, нервната система, ставите и предотвратяването на много видове хронични здравословни проблеми.

Защо е препоръчително да приемаме Омега 3?

Добавките от рибено масло от студения океан станаха популярни поради това, че са добър източник на омега-3 масла и взрива на нови изследвания, които показват, че консумацията на достатъчно от тези здравословни мазнини е от голямо значение за нашето здраве. Здравните експерти препоръчват приема на омега-3 добавка на пациенти болни от заболявания на сърцето, тъй като тя може да намали кръвното налягане, нивото на триглицеридите, нивата на холестерола, агрегацията на тромбоцитите, аритмията и образуването на артериални плаки.

За изграждането и възстановяването на клетките са необходими омега-3 (ЕFA) и омега-6 есенциални мастни киселини (ЕМА). Те се наричат ​​„основни“, защото е необходимо да ги консумирате във вашата диета, тъй като те са от голямозначение за здравето, но не могат да бъдат произведени от организма.

Масово хората ядат твърде много от омега-6 ЕМА, открити в месото и повечето растителни масла и имат относителен дефицит на омега-3 ЕМА. Такъв дисбаланс е свързан с повишен риск от сърдечни заболявания, когнитивни и разстройства на настроението, артрит и много други заболявания. Ежедневният прием на омега-3 ЕМА е от съществено значение за поддържането на крепко и добро здраве.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно.