Салекс Колодиум лосион за кокоши трън и брадавици Galafarm - 10 ml

Салекс Колодиум лосион за кокоши трън и брадавици Galafarm - 10 ml

Лосион за третиране на нарушена тъкан в следствие на израснали брадавици и кокоши тръни. Премахва кожния проблем, без да се налага лекарска намеса. Защитава кожата и не остава неприятни белези.

6.10 лв.
Производител:
Код на продукта: 666
Магически точки: 6
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 10 ml

Описание

Лосин Салекс Колодиум от Galafarm за брадавици и кокоши трън

Galafarm е македонска фармацевтична компания, която произвежда специализирани и висококачествени продукти. Лосионът им Saleks Collodion е точно такъв продукт в опаковка от 10 мл, който помага да се справите с:

  • Кокоши тръни
  • Брадавици
  • Мазоли

Лосионът е много добро и ефективно средство, което успява да премахне нежеланите вирусни инфекции, като едновременно с това защитава кожата, особено на краката, и при нанасяне образува тънък защитен слой, който предпазва кожата.

Какво представляват кокошият трън и брадавиците?

Кокошите тръни са често срещано състояние и всеки от нас се е сблъсквал поне веднъж с тях. Тя представляват вирусна инфекция /човешки папилома вирус/, която може да се развие по цялото тяло. Обикновено кокошият трън е изпъкнала и силно загрубяла коша с плосък връх. Кокошият трън се съпътства с доста неприятните чувства на сърбеж, зачервяване и болка по време на неговото развитие. Често мястото е чувствително и болезнено. 

Брадавиците са също доста често срещан проблем, който не е никак лицеприятен, особено когато се появяват на видими места. Те се причиняват отново от вирусни инфекции /човешки папилома вирус/, като също са доста трудни за премахване и лекуване. Делят се на доста различни подвидове, но най-често се срещат "обикновени брадавици". Като цяло брадавиците не създават проблеми, но определено са неприятен козметичен проблем. В повечето случаи те просто дразнят и се закачат по дрехите, което води до неприятни раздразнения и болезненост. 

По-голямото притеснение относно брадавиците и кокошите тръни е, че при липса не тяхното лекуване те могат да се разпространят по тялото.

Как помага лосионът Saleks Collodion?

Ефективното действие на Салекс се дължи на неговата добра формула и перфектно подбраните съставки. Той съдържа салицилова киселина, колодий, млечна киселина, рициново масло. Благодарение на своето действие и успешното унищожаване на брадавиците по тялото, този лосион се превръща в често предпочитано средство за тяхното бързо премахване. С помощна на Салекс ще премахнете неприятните израстъци, без да се налага да посещавате дерматологичен център или лекар. 

Как се прилага лосионът на Галекс?

Лосионът се нанася единствено върху нарушената тъкан. Внимавайте да не го разпространявате върху здраве кожа. Нанася се тънък слой точно върху брадавицата два пъти на ден и се изчаква да изсъхне. Използвайте Салекс, докато не се отстрани нежеланият проблем. Да не се прилага за по-дълъг период от две седмици.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Предназначен за външно локално приложение.

Нанасете тънък слой от лосиона Салекс Колодиум върху мазола и се оставя да изсъхне. Нанася се два пъти дневно, докато мазола не се отстрани. Да не се използва непрекъснато за период, по-дълъг от две седмици.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: