Самбукус за деца / Sambucus for Kids Nature’s Way - 40 Дъвчащи таблетки

Самбукус за деца / Sambucus for Kids Nature’s Way - 40 Дъвчащи таблетки

Sambucus Organic for Kids е направен от първокласен екстракт от черен бъз, който от векове се използва за поддържане на здрава имунна система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.28 лв. -10%
19.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 12961NW
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 40
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 таблетка
 • Разфасовка 40 дъвчащи таблетки
 • Витамин A 300 mcg
 • Витамин B6 0.5 mg
 • Витамин C 30 mg
 • Цинк 1,1 mg
 • Черен бъз 25 mg

Описание

Помогнете на вашите прекрасни деца да се чувстват добре всеки ден. Sambucus е направен от първокласен екстракт от черен бъз, който от векове се използва за поддържане на здрава имунна система. Той е биологично сертифициран и идва под формата на капсули, които децата лесно ще приемат. Едно толкова приятно действие с толкова огромна полза.

Защо Самбукус е толкова полезен?

Оригиналният екстракт от черен бъз помага за силната подкрепа на имунната система. Вашето семейство остава здраво през цялата година, а заболяванията просто преминават покрай вас. Екстрактът от черен бъз е един от най-добрите природни продукти, осигуряващи пълна защита и подкрепа на имунитета, който природата ни предлага. Разработен от известни вирусолози, този продукт с екстракт от черен бъз, има редица предимства и  е използван в научни изследвания по цял свят. Използвайки собствен метод за екстракция във всяка капсула се съдържа високо количество полезни за имунните свойства вещества, които стимулират развитието и укрепването на имунната система. 

Какво дава Самбукус на вашето дете?

SAMBUCUS KIDS - е централен източник на полезни компоненти, служещи за повишаване на имунитета при деца и може да бъде приеман през цялата година. Капсулите SAMBUCUS KIDS съдържат комбинация от подобрени, стандартизирани екстракти. Използваните в продукта екстракти са получени от специално отглеждани, зрели плодове. Черният бъз е естествен компонент, традиционно използван за осигуряване правилното функциониране на имунната система и поддръжка на работа на горните дихателни пътища. SAMBUCUS KIDS се препоръчва за поддръжка на имунитета на децата, особено в есенно-зимния период и в ситуации на отслабване на организма. 

Понякога е трудно да намерите лекарство, за което вие и вашите деца сте на едно мнение. Ако търсите страхотна добавка, която децата ви да приемат, когато не се чувстват  добре, опитайте дъвчащите таблекти Смабукус. Те са създадени от изцяло естествени съставки и са чудесен начин да се уверите, че децата ви получават само най-добрата грижа.  

Как да давате Самбукус на вашето дете? 

Самбукус е подходяща грижа за имунната система не само на децата. Ако искате да предпазите детето си от вируси и настинки, особено в период на смяна на сезоните, давайте му продукта по по следния начин: 

 • Ако детето е на възраст между 2 и 4 години, давайте му по една дъвчаща таблетка дневно;
 • Ако е на възраст над 4 години, давайте по 2 таблетки дневно. 

Продуктът не е подходящ за деца под 2 години. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За деца от 2 до 4 год. възраст - по 1 таблетка дневно.
За деца над 4 год. възраст -  по 2 таблетки дневно.