Сао Палмето / Saw Palmetto 200 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Сао Палмето / Saw Palmetto 200 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Сао Палмено помага при Синдром на хиперплазия на простата (уголемена простата), като редуцира симптомите като парене, болезненост, слаб поток. Нормализира нивото на хормоните. Бори се с косопада. Добър антиоксидант.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.00 лв. -10%
20.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146827811
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1
  • Разфасовка 60 капсули
  • Сао палмето 200 mg

Описание

Приложението на Saw Palmetto 200 mg от Haya Labs

Saw Palmetto е билков растителен вид, чиято родина е Северна и Югоизточна Америка. Той е широко известен  и използван, заради неговите свойства, в Америка и особено от представителите на мъжкия пол. 

Билката се характеризира най-вече с положително въздействие върху здравето на мъжките полови органи, пикочните пътища и простатата. 

Как действа Сао Палмето?

Въздействие върху здравето на простата

При мъжете в напреднала възраст се среща изключително често ДПХ - състояние на доброкачествена хиперплазия на простата. Това състояние води до неприятни симптоми, които пречат не само на здравето, но и на нормалния живот. ДПХ често води до затруднено и в повечето случаи болезнено уриниране.

Екстрактът от Saw Palmeto се бори с всички симптоми и в посока за възстановяване на нормалната функция на простата и пикочните пътища. Благодарение на тази добавка, можете да възстановите баланса на своето тяло.

Балансирано ниво на хормоните в мъжкото тяло

Начинът, по който действа самото растение е в посока на намаляване на въздействието и активността на мъжките полови хормони. То подтиска превръщането на тестостерона в дихидротестостерон, който се наблюдава в по-високи нива при ДПХ. В същото време стимулира покачването на нивото на тестостерон по естествен път и повишава сексуалното желание на мъжа.

Добро антиоксидантно средство 

Saw Palmeto е добър антиоксидант, който предпазва от увреждане клетките, намалява възпалението в организма и предпазва от развиването на хронично заболяване. 

Против загуба на коса при мъжете

И не само това. Ползите от приемането на тези капсули се свързват и със справяне с косопада. Загубата на коса се среща често при мъжете, като се причинява в следствие на различни фактори, сред които са хормоналните промени, използване на медикаменти, генетика и други.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно