Сао Палмето / Saw Palmetto 540mg SWANSON - 100 Капсули

Сао Палмето / Saw Palmetto 540mg SWANSON - 100 Капсули

Сао Палмето на марката Суонсън представлява изключителна формула във вид на капсули от 540мг. Saw Palmetto капсулите допринасят за правилното функциониране на пикочо-половата система, простната жлеза и репродуктивната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.66 лв. -10%
27.40 лв.
Производител:
Код на продукта: SW909
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 100 капсули
 • Сао палмето 540 mg

Описание

Какъв е произхода на Сао Палмето?

Saw Palmetto, в превод „Палмата джудже“ идва от районите на Северна Америка. Наподобява на палмовото дърво, но с малки размери до максимум 4 м и расте в групи. Стъблата са тънки, а листата му са със заострен връх. Плодовете на растението са овални, месести, оцветени в черно-виолетово, подобно на вида на маслините.

Какви са преимуществата на растението Сао Палмето?

 • Местните американски заселници използват плодовете на „джуджето палма“ за лечение на заболявания с гениталиите, пикочо-половата и репродуктивната система.
 • Тоникък от Saw Palmetto е едно от малкото анаболни билкови лекарства, които укрепват и стимулират растежа на тъканите;
 • Растението Сау Палмето се нарича още "катетър растение", поради терапевтичното му влияние върху уринарния тракт и простатната жлеза при мъжете;
 • Палмовото джудже също се предлага на пазара като афродизиак за мъже и жени;
 • Активните съставки на капсулите Сау Палмето са летливи масла, стероидни сапонини, танини и полизахариди.

Приложение на капсулите Saw Palmetto

 1. За простатната жлеза на мъжете - увеличение и отслабена функция на простата. Saw Palmetto демонстрира значително действие при лечението на състояния, свързани с доброкачествената хипертрофия на простатата (ТХП). Екстрактът от Saw Palmetto работи за предотвратяване на трансформацията на хормона тестостерон в дихидротестостерон. Тази хормонална трансформация се смята за причина за размножаването на простатните клетки, което води до увеличение на простатата.
 2. Препарата Сау Палмето има свойствата на диуретик, подобряващ потока на уринарните пътища. Редовният прием на билката Saw Palmetto може да ограничи честото досадно уриниране, най - вече през тъмната част на денонощието, позволява напълното изпразване на мехура и намалява възпалението на разширения на пикочния мехур и простатата.
 3. Saw Palmetto инхибира активността на андроген и естроген рецептори и може да бъде от полза за двата пола в хормонално регулиране. Поради хормоналните ефекти, препарата Сау Палмето може да подпомогне функцията на щитовидната жлеза и да регулира сексуалното развитие.
 4. Жените използват Saw Palmetto за стимулиране на растежа на гърдите и кърменето. Хранителната добавка Сау Палмето е предписана за понижено или липсващо сексуално желание, импотентност или фригидност. Поради своите потенциални хормонални свойства, бременните жени не бива да го използват.
 5. Добавката е подходяща при лечение на заболявания, които лишават тялото от сила и растеж.
 6. Приема на Saw Palmetto капсулите може да облекчи тези, които страдат от хормонален недостиг на щитовидната жлеза.
 7. Сау Палмето е добро отхрачващо средство и може да се използва за лечение на кашлица, астма, и бронхит.

Обобщение

Сау Палмето на Суонсън е използвана за насърчаване на апетита, благоприятства храносмилането, подобрява правилното действие на нервната система и увеличаване на усвояването на хранителни вещества към тялото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.