Сао Палмето / Saw Palmetto 550 mg HAYA LABS - 100 Капсули

Сао Палмето / Saw Palmetto 550 mg HAYA LABS - 100 Капсули

Сао Палмето е растение, което помага на организма като блокира активността на 5-алфа редуктазата. Този процес може да помогне за поддържане на нивата на тестостерон с напредване на възрастта, което може да доведе до подобрения в състоянието на тялото, либидото и настроението.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.10 лв. -10%
29.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007859
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 1
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 100 капсули
 • Сао палмето 550 mg

Описание

Ако се борите с често срещани проблеми с простатата като възпалена или уголемена простата. Ако се борите със загуба на коса, може да се чудите дали някакви естествени добавки ще ви помогнат. През годините, хората са открили, че някои растения са ефективно средство в борбата с различни здравословни състояния. Едно такова растение е Сао Палмето. 

То е естествено и ефективно средство и в борбата с много и разнообразни състояния, а най-лесният начин да го дадете на организма си е с помощта на хранителна добавка. Ето какво трябва да знаете за Сао Палмето и как да го приемате на капсули от Хая Лабс. 

Какво е Сао Палмето?

Това екзотично растение е вид палма, ендемична за крайбрежието на Северна Америка и Индия. Сред местното население сао палмето е познато като лек срещу проблеми с простатата, но и като изпитано средство срещу оплаквания, вариращи от косопад до еректилна дисфункция. Макар, че като лечебно средство често се изписва на мъже, сао палмето има благоприятно влияние и върху женския организъм.

Как действа Сао Палмето? 

Смята се, че активните съединения в Сао Палмето помагат като блокират активността на 5-алфа редуктазата, ензим, отговорен за превръщането на тестостерона в DHT. Този процес може да помогне за поддържане на нивата на тестостерон с напредване на възрастта, което може да доведе до подобрения в състоянието на тялото, либидото и настроението. Тъй като DHT също е свързан с уголемена простата, понижаването на нивата на DHT чрез използването на Сао Палмето може също да подобри здравето на простатата и DHT. Освен това, Сао Палмето може да помогне за поддържане на здравето на косата, тъй като DHT регулира растежа на косата и може да помогне, ако страдате отт загуба на коса и плешивост.

Какви са ползите от приема на Сао Палмето под формата на хранителна добавка?

 • Ефикасен при косопад и при двата пола като повлиява плътността на косата.
 • Облекчава симптомите на уголемена простата: често уриниране през деня и нощта, затруднено уриниране и др.
 • Предпазва простатата от инфекции.
 • Увеличава потентността.
 • Ефикасен при поликистозни яйчници.
 • Поддържа хормоналния баланс и при мъжете, и при жените.

Макар да има много ползи, сао палмето е незаменим при поддържане на доброто здраве на простатата и нейното правилно функциониране.

Как да приемате продукта под формата на хранителна добавка? 

Приемайте по две капсули от продукта дневно, по време на хранене. Икономичната опаковка от 100 капсули е напълно достатъчна за почти двумесечен прием. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 дози дневно с храна