Сао Палмето / Saw Palmetto 550 mg NOW - 100 Капсули

Сао Палмето / Saw Palmetto 550 mg NOW - 100 Капсули

Сао Палмето се използва най-често щом стане въпрос за мъжкото здраве. Плодовете на палмата Сереноа Репенс могат да подобрят здравето на простата, да балансират хормоните и дори да регулират косопада при мъжете.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.90 лв. -10%
31.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739047472
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 100 капсули
  • Сао палмето 1100 mg

Описание

Ако поне веднъж сте гледали реклами по телевизията, то поне веднъж пред вас е попадало името Сереноа Репенс. Това растение често се използва при различни, хранителни добавки, но какво представлява всъщност и защо е толкова популярно.

Палмата Сереноа Репенс набира популярност, благодарение на своите супер полезни плодове, известни под името Сао Палмето.

Сао Палмето се използва най-често щом стане въпрос за мъжкото здраве. Плодовете на палмата Сереноа Репенс могат да подобрят здравето на простата, да балансират хормоните и дори да регулират косопада при мъжете. Ето с какво още са полезни:

Регулират косопада

Известно е, че мъжете са предразположени към косопад след определена възраст. Независимо дали е причинен от ген, прием на лекарства, хормонален дисбаланс или друг фактор, косопадът е неприятно преживяване за всеки мъж. За щастие, Сао Палмето може да помогне като регулира хормоните в тялото. По този начин може да намали или предотврати косопада при мъжете.

За по-лесно уриниране

Освен косопада, след определена възраст, при мъжете могат да се появят проблеми с уринарния тракт. Те най-често са предизвикани от уголемена простата – състояние, при което простатната жлеза уголемява размера си и притиска пикочните пътища. Това води до проблеми с уринирането и болка.

За защита срещу болести

Друго полезно свойство на Сао Палмето е наличието на антиоксиданти. Растението съдържа съединения, които могат да предотвратят увреждането на клетките, да намалят възпалението в тялото и да ускорят възстановяването при наличието на различни болестни състояния.

За балансирани хормони

Както всичко останало, с възрастта баланса на хормоните в тялото се променя. При мъжете, това се отразява като дисбаланс в нивата на тестостерон. Тестостеронът е ключов хормон за мъжете, а проблемите с него могат да доведат до промяна в нивата на други хормони, сексуалното желание и дори настроението. Нещо повече. Ниските нива на тестостерон могат да предизвикат сърдечно – съдови заболявания при някои мъже.

Как да приемате Сао Палмето?

Ако искате да включите Сао Палмето в ежедневието си  и да се възползвате от неговите полезни свойства, приемайте по една капсула 2-3 пъти дневно по време на хранене или с много вода.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 таблетки 2 до 3 пъти дневно с вода или храна.