Сао Палмето / Saw Palmetto Двойна сила 160 mg NOW - 60/120 Меки капсули

Сао Палмето / Saw Palmetto Двойна сила 160 mg NOW - 60/120 Меки капсули

Сао Палмето често се използва за поддържане здравето на простатата, баланс на хормоните и предотвратяване на косопад при мъжете.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.90 лв. -10%
31.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739047403
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60/120
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 мека капсула
  • Разфасовка 60/120 Меки капсули
  • Сао палмето 160 mg

Описание

Saw palmetto (Serenoa repens) е вид палма, произхождаща от югоизточната част на САЩ. Тя е известна със своите много лековити плодове, които често се използват в добавки за подобряване на здравето. Сао Палмето често се използва за поддържане здравето на простатата, баланс на хормоните и предотвратяване на косопад при мъжете. Но това не са единствените причини Сао Палмето да е толкова известна добавка. 

Сао Палмето печели своята популярност заради способността да: 

Помага ви да се преборите с косопада 

Голяма част от мъжете след определена възраст страдат от пълна или частична загуба на коса. Косопадът може да бъде причинен от фактори като генетична предразположеност, прием на силни лекарства, хормонален дисбаланс и други. Сао Палмето често се използва като средство за лечение на косопад заради способността си да регулира хормоните.

Подобрява функцията на уринарния тракт

Проблемите с уринарния тракт са често срещани сред възрастните мъже и могат да включват инконтиненция и затруднено уриниране. Saw palmetto може да подобри симптомите, свързани с уголемяването на простатата. Това е състояние, което често се среща при мъжете в напреднала възраст и се характеризира с уголемена простатна жлеза, която притиска пикочния канал и затруднява уринирането. 

Намалява възпалението в тялото

Сао палмето е известно и антиоксидантната си дейност. Растението съдържа съединения, които имат силата да предотвратят увреждането на клетките, да намлят възпалителните процеси в тялото и да го защитят от хорнични заболявания. Сао Палмето действа противовъзпалително и скъсява възстановяването при различни състояния. 

Балансира нивата на тестостерон в тялото

Сао Палметоо често се използва от мъже, които искат да повишат естествено нивата на тестостерон. Това е важно, тъй като тестостеронът влияе на няколко аспекта на здравето, включително баланса на хормоните, сексуалното желание и настроението. 

С напредването на възрастта нивата на различните хормони се променят. Годините често водят до спад в нивата на тестостерон, които могат да предизвикат сърдечно-съдови заболявания при мъжете. 

Как да приемате Сао Палмето? 

Ако искате да включите Сао Палмето в ежедневието си  и да се възползвате от неговите полезни свойства, приемайте по една капсула 2-3 пъти дневно по време на хранене или с много вода. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула два пъти на ден с храна.