Сао палмето / Saw Palmetto Swanson 540 mg - 250 капсули

Сао палмето / Saw Palmetto Swanson 540 mg - 250 капсули

Сао палмето е продукт, използван най-често за подобряване на здравето и потентността на мъжете. Но той има още много и разнообразни ползи.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 42.75 лв. -10%
47.50 лв.
Производител:
Код на продукта: SW910
Магически точки: 47
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 250
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 250 капсули
  • Сао палмето 540 mg

Описание

Когато става въпрос за мъжко здраве, няма по-известен продукт от Сао Палмето. Създаден от растящата в Америка палма Сереноа репенс, продуктът намира своето приложение при много и разнообразни състояния, засягащи мъжете в зряла възраст. 

Но какво точно представлява Сао палмето? 

Само от мъже ли може да се приема? 

Какви са неговите полезни свойства?

Отговорите на тези въпроси ще откриете в следващите редове, както и защо и как да приемате капсулите Сао палмето от Swanson.

Какво представлява Сао палмето?

Сао Палмето е растение, което се използва още от коренното население на САЩ. До днес, то е популярно средство за справяне със състояния като уголемена простата, косопад, намалена сексуална функция, хормонален дисбаланс. 

Какви са ползите от приема на Сао палмето? 

С ежедневен прием на Сао палмето ще забележите подобрение при редица състояния като: 

Косопад

Забелязали ли сте как след определена възраст голяма част от мъжете започват да оплешивяват? Това е така поради ред причини, сред които генетика, лекарства, дисбаланс на хормоните. Способността на Сао палмето да регулира хормоните може да намали косопада и да забави оредяването на коса при мъжете. 

Проблеми с уринирането

Уголемената простата е състояние, с което много мъже се сблъскват. Тя е придружена с проблеми с уринирането като често уриниране, трудност и болка. Сао палмето може да облекчи симптомите и да подобри състоянието. 

Завишено възпаление в тялото

Благодарение на антиоксидантните свойства в растението, Сао палмето има силата да се бори с възпаленията. Ако чувствате, че се случват някакви процеси в тялото ви, ако усещате, че имате нужда от пречистване и възстановяване, приемът на Сао палмето може да помогне.  Продуктът има силата да ускори възстановяването и да защити клетките от допълнително увреждане. 

Дисбаланс на хормоните в тялото

Ако хормоните в тялото ви не са балансирани, това може да доведе до много и разнообразни състояния, сред които и косопад. Сао палмето има силата да регулира хормоните в тялото. По този начин продуктът повишава нивата на тестостерон при мъжете след определена възраст, в която този хормон започва да намалява. 

Само мъже ли могат да приемат продукта? 

Въпреки че се използва главно от мъже, Сао палмето е продукт, който може да окаже огромно, положително възсдействие и при жените. Това е особено вярно при състояния като поликистозни яйчници. При него, жените показват завишени нива на тестостерон в тялото. Сао палмето може да регулира тези нива и да подобри състоянието. 

Как да приемате Сао Палмето от Swanson?

Ако искате да се възползвате от полезното действие на Сао палмето, приемайте по една капсула от продукта 2-3 пъти на ден с много вода. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти на ден.