Сао палметто с ленено и тиквено масло / Saw Palmetto With Flax And Pumpkin Oils Webber Naturals - 90 софтгел капсули

Сао палметто с ленено и тиквено масло / Saw Palmetto With Flax And Pumpkin Oils Webber Naturals - 90 софтгел капсули

Сао палметто с ленено и тиквено масло от Webber Naturals е напълно натурален продукт, съдържащ екстракт от плодовете на дървото Сао палметто комбиниран със ленено и тиквено масло, специално предназначен за здравето на простата.

51.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 3840WN
Магически точки: 51
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсулa
  • Тиквено масло 120 mg
  • Разфасовка 90 капсули
  • Ленено масло 160 mg
  • Сао палмето 160 mg

Описание

Често срещаните проблеми с простата

Простата е малка жлеза, но с голямо значение за мъжкия организъм, тъй като част от семенната течност се произвежда в нея и освен това е ерогенна зона. Така тя изпълнява важна функция в репродуктивната система и има отношение към либидото.

Уголемяването на простата е често срещан проблем при повечето мъже в зряла възраст. Промените в нивата на тестостерона могат да увеличат значително размерите на простата, което да притисне пикочния мехур и да причини често уриниране или задържане на урина, прекъсване по време на уриниране, инконтиненция и други неприятни симптоми. Най-често срещаните проблеми с простата са възпаления, причинени от инфекции, доброкачествена хиперплазия на простатата или рак. Най-ефективно и натурално средство за справяне с проблемите при уриниране, инконтиненцията и редуциране на симтомите при уголемена простата са плодовете на дървото Сао Палметто. 

Полезното действие на дървото Сао палметто

Сао Палметто е палмово дърво, което вирее в югоизточните райони на Северна Америка. Неговите плодове са използвани още в миналото за облекчаване на симптомите при проблеми с простата. Екстракта от плодовете на Serenoa repens оказва благоприятно въздействие при ДХП  и намалява нощното уриниране. Той възпрепятства производството на тестостерон в дихидротестостерон, който е причина за увеличения размер на жлезата и намаленото либидото. Освен това Сао палмео подпомага и биологичния синтез на тестостерон.

В комбинация с двете масла се засилва ефекта на Сао палметто и се оказва допълнителна подкрепа за нормалната функция на простатната жлеза и сърдечно-съдовата система. Тиквеното масло спомага за намаляване на размерите на жлезата при простатит, а в лененото масло се съдържат вещества с антиоксидантно действие и омега-3 киселини, грижещи се за доброто състояние на сърцето и кръвоносните съдове.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула 2 пъти дневно по време или след хранене.