Хранителни добавки от Scitec

Изглед решетка:
100% Суроватъчен изолат / Whey Isolate - SCITEC
(0)
81.00 лв.

Ако спортувате редовно...Ако сте професионален спортист...Ако искате да се отървете от излишните килограми...То най-вероятно знаете колко важно е да приемате протеин. Той е един от ключовите елементи за здраво тяло и най-вече – силни мусули. Но със забързаното ежедневие и нередовното хранене, не винаги можем да бъдем сигурни, че протеинът, който пр..

100% суроватъчен протеин професионален / 100% Whey Protein Professional SCITEC
(0)
34.00 лв.

100% Суроватъчен протеин Професионален е с включени допълнителни аминокиселини, с храносмилателни ензими и мигновени суроватъчни протеини. Няма съдържание на глутен.Как тялото ни изгражда мускули?Точно както не можете да конструирате къща без строителни материали, тялото ни също се нуждае от основни хранителни вещества за изграждане на мускули. Мож..

Attack 2.0 SCITEC - 320 гр / 720 гр
(0)
45.00 лв.

Attack 2.0 SCITEC е високоефективна спортна хранителна добавка, разработена от SCITEC Nutrition, водещ производител на продукти за спортно хранене. Хранителната добавка е създадена, за да помогне на спортисти и фитнес ентусиасти да увеличат силата, мощта и мускулната маса, както и да подобрят възстановяването и представянето.Една от ключовите съста..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)