Sea Buddies™ Imunne Defense - Имунна защита Nature’s Way - 60 Дъвчащи таблетки

Sea Buddies™ Imunne Defense - Имунна защита Nature’s Way - 60 Дъвчащи таблетки

Sea Buddies Immune Defense e специален продукт, специално създаден, за да се грижи за имунитета на детето и да го защитава от вредното въздействие на околната среда.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.43 лв. -10%
21.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 03326NW
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 таблетки
 • Въглехидрати 1 g
 • Разфасовка 60 дъвчащи таблетки
 • Натрий 5 mg
 • Витамин A 300 µg
 • Витамин B6 2 mg
 • Витамин C 100 mg
 • Цинк 2 mg
 • Черен бъз 40 mg

Описание

Знаете колко крехък е детския имунитет. Децата ни са изложени ежедневно на всякакъв вид бактерии и вируси, които биха могли да причинят болести или възпаления. Ето защо е важно да се погрижим те да получават необходимата защита от правилните хранителни вещества. 

Приемът на храни, пълни с витамини, минерали и антиоксиданти е ключов за силния имунитет на децата, но не винаги можем да сме сигурни, че те приемат необходимото само с храната. В този случай, важно е да включите в ежедневието на децата си и мултивитамин, който ще ви помогне да се погрижите за здравето им. 

Специално създадените за деца мултивитамини Sea Buddies са тук, за да дадат на децата ви всички необходими витамини и минерали, от които те се нуждаят.

Ако търсите подходящи мултивитамини, които да засилят имунитета на Вашите деца със специално подбрана формула за детския организъм, то тогава сте намерили точния продукт в лицето на Sea Buddies!

Какво прави Sea Buddies толкова специални?

Мултивитаминте съчетават антиоксидантната защита на витамин С с благотворното действие на витамин А върху костите и очите. Витамин С също така засилва полезните свойства на витамин А. Витамин В-6 е отговорен за деленето на белите кръвни клетки и метаболизма. Трите витамина подпомагат растежа, храносмилането и усвояването на полезни вещества от храната.

Освен витамини, формулата на Sea Buddies има добавен цинк и бъз. Всички сме чували за чудотворната сила на бъза върху имунната система.

За да са здрави и енергични Вашите деца, нека консумират дъвчащи таблетки Имунна защита на Sea Buddies! Здравословни и полезни, те са с гарантираното  качество на Nature's Way.

Ползи от приема на Sea Buddies

Редовно приемани, дъвчащите таблетки Sea Buddies Immune Defence осигуряват на децата ви: 

 • Подкрепа за имунната система и функцията на белите кръвни клетки, осигурена от съдържащите се в продукта витамини А, В6 и С. Наличието на цинк осигурява допълнителна подкрепа за имунитета като в същото време се грижи имунните клетки да работят добре.
 • Помощ за по-бърз растеж на клетките. Тази комбинация от витамини подпомага и растежа на клетките, както и метаболизма;
 • Защита от вредни въздействия. Витамин А е известен като мощен антиоксидант, който защитава организма. А витамин С подпомага действието на витамин А;
 • Здравословна обмяна на вещества. Екстрактът от бъз, който откриваме в продукта, се грижи обмяната на веществата в организма да протича гладко и без проблеми. 

Как да давате Sea Buddies Immune Defense на своето дете? 

Ако искате да се погрижите за имунитета на детето си с помощта на Sea Buddies, давайте на детето по една дъвчаща таблетка дневно. Ако то има нужда от допълнителна имунна защита (в следствие на настинка, например), давайте продукта по следната схема: 

За деца от 2 до 4 години: Нека детето сдъвква по 2 таблетки дневно;

За деца над 4 години: Нека детето сдъвква от 2 до 4 таблетки дневно.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Да се сдъвква по 1-2 таблетки дневно.