Семена от Сминдух / Fenugreek Seed 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Семена от Сминдух / Fenugreek Seed 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Сминдух семена на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката Fenugreek Seed е предназначена за подпомагане на храносмилането и се използва при стомашно-чревен дискомфорт, поява на киселини, коремна болка с подуване и честа метеорология.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.93 лв. -10%
33.25 лв.
Производител:
Код на продукта: 2200NF
Магически точки: 33
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 3
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 90 капсули
  • Сминдух (семена) 500 mg

Описание

Сминдух семена на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката Fenugreek Seed е предназначена за по-добро храносмилане.

Какви са случаите на нарушения в храносмилането?

Стомашно-чревният дискомфорт се проявява с учестена метеорология, подуване и коремна болка и е често явление, което сериозно нарушава качеството на живот. За щастие, тези проблеми могат да бъдат преодоляни с помощта на натурални продукти!

Какво е действието на семената от сминдух?

Сминдухът (семената) спомага за правилната функцията на храносмилателната система. Намалява създаването на газове в червата, преодолява болката и дискомфорта в стомаха, и намалява проявите на киселини. Оказва благоприятно действие над метаболизма и противодейства на състояния на запек.

Каква е връзката на добавката сминдух с майчината кърма?

Намаленото кърмене е много неприятен проблем, който практически лишава бебето от полезните вещества, съдържащи се в майчината кърма. Ето защо много жени в такава ситуация постоянно търсят начини, за да стимулират образуването на кърма. Най - правилният начин да се стимулират процесите на увеличаване на млякото е по естествен път!

Как билката сминдух стимулира образуването на кърма?

Семената на Сминдухът може да се използват успешно за стимулиране на кърменето при кърмачки. Според изследвания, сминдух семената съдържат хормони прекурсори, които увеличават производството на мляко от 24 до 72 часа след първия прием на билката.

Какво е действието на растението сминдух при проблеми с кашлицата и белите дробове?

Най-честата причина за кашлица е появата на инфекция на горните дихателни пътища. Когато си позволите да пушите в такава ситуация, рискувате опасни последици. За да облекчите състоянието си в тези ситуации, е много важно да намерите ефективен начин, който да противодейства на микробите и да помогне за отстраняването на слузта от тялото.

Капсулите семена от Сминдух действат по отхрачващ начин и облекчават възможните възпаления на горните дихателни пътища. Спомага за втечняване на натрупаната слуз, особено в бронхите и има силно антисептично свойство при инфекции на белите дробове.

Какво е приложението на добавката Сминдух?

Освен като подправка, сминдухът има дълга история на употреба като билково средство. Сминдухът най-често се употребява за увеличаване на млякото при кърменето на жени, както и за превантивно средство към стомашно-чревни проблеми, кашлици и др. Според много съвременни изследвания, сминдухът е ползотворен и за контролиране на метаболизма на захарта и понижаване на холестерола.

Обобщение

Всяка капсула от продукта Сминдух (семена) на канадската марка Натурал Факторс, е източник на 500mg екстракт от семената на растението (Trigonella foenum-graecum L.). Добавката Fenugreek Seed съдържа само висококачествени съставки. Липсва съдържание на ГМО, изкуствени цветове, консерванти или общи алергени.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден.