Семена от целина / Celery Seed 75 mg Natural Factors - 60 капсули

Семена от целина / Celery Seed 75 mg Natural Factors - 60 капсули

Целина семена на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 75мг. Добавката Celery Seed подобрява кръвоносната система, насърчава кръвообращението и подпомага сърдечно-съдовите заболявания.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.21 лв. -10%
26.90 лв. 31.89 лв. -16%
Производител:
Код на продукта: 4515NF
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули

Описание

Екстракт от семена от целина на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 75 мг. Есенцията от семената на целина е стандартизирана до 3-n-бутилфталид (3nB), изчислен като общо фталиди. 

За какво се използва растението целина?

Традиционно добавката Celery Seed се използва от билкари, за да подпомогне тялото да се отърве от ненужните течности. Капсулите от семена на целина спомага за насърчаване на здравословна кръвоносна система, като има положително действие над налягането на кръвта. Екстрактът от семената на целина може също да допринесе за подпомагане на комфорта на ставите, като същевременно с това да повиши движението и качеството на живот.

Какви са предимствата на семената от целина?

 • 85% 3nB;
 • Здравословна кръвоносна система;
 • Подходящо за вегетарианци и вегани;
 • Чистота & гарантирана потентност.

Какво е съдържанието на екстрактите от семената на целина?

Есенцията от семената на растението целина съдържа 85% 3-n-бутилфталид (3nB), което е полезно съединение, уникално за целината, осигуряващо естествена подкрепа за кръвоносната система. Традиционно се използва от билкарбалиста като карминатив и за насърчаване на кръвообращението и сърдечно-съдовите заболявания.

Кои са свойствата на Целина семената?

Опора на кръвообращението: Доказано е, че семената на целината оказват положително влияние над налягането на кръвта и спомагат за насърчаване на здравословна кръвоносна система; 75mg екстракт от семена от целина за приемане.

85 процента 3nb: 3nB (3-n-бутилфталид като общо фталиди; 63,75 mg на поркция) е уникалното съединение, отговорно за най-здравословните свойства на целината

Полезни въздействия: Традиционно използвани от билкарите, за да помогнат да се отърве тялото на излишната вода, включително течност, заобикаляща сърцето, намаляване на натоварването на сърцето

Една капсула: Приема се два пъти дневно; Веган, не-ГМО, без глутен и соя

Комфорт и мобилност: Активното съединение в семената на целина поддържа гъвкавостта на ставите, комфорта и мобилността за здрава функция на ставите

Други допълнителни характеристики за капсулите Целина семена

 • Витализиране на тялото и организма;
 • Премахване на отоците;
 • Стимулиране на моториката на стомашно - чревния апарат;
 • С изключително въздействие при повишена секреция на солна киселина от стомаха;
 • Според последните данни, намаляване на вероятността от злокачествени образувания.

Обобщение

Добавката Семена от Целина на марката Натурал Факторс е широко използвана за здравословното състояние на костно – ставната структура. Ограничава се развитието на ревматоидните изменения, поддържа се плътността на костите , особено по време на климактериума. Предимствата на Celery Seed капсулите, че изхвърлят ненужните течности от организма, предотвратяват появата на шлаки в кръвоносните съдове и извеждат токсичните вещества от тялото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.