Sex Essentials® WomenSense® Natural Factors - 90 капсули

Sex Essentials® WomenSense® Natural Factors - 90 капсули

Секс Есеншълс на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Sex Essentials® WomenSense съчетава естествени съставки за увеличаване на либидото и поддържане на здрава сексуална функция. Подходяща е при липса на интерес към секса, благоприятства способността за достигане на оргазъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 37.62 лв. -10%
41.80 лв.
Производител:
Код на продукта: 4936NF
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1-2 капсули
 • Л-аргинин 333 mg
 • Холин 25 mg
 • Разфасовка 90 капсули
 • Витамин B5 (пантотенова киселина) 25 mg
 • Гинко билоба 10 mg
 • Тонгкат али 6 mg
 • Трибулус Терестрис екстракт 50 mg

Описание

Секс Есенциалс на марката Natural Factors е хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Sex Essentials WomenSense съчетава естествени съставки за увеличаване на либидото и поддържане на здравата сексуална функция при жените. Капсулите се препоръчват при загуба на желание за секс или това е състояние на "хипо активно разстройство на сексуално желание".

Как работи добавката Sex Essentials за жени?

 • насърчава желанието за секс;
 • подобрява сексуалната функция;
 • предотвратява вагиналната сухота;
 • помага за стимулирането на потока на кръв към органите;
 • предоставя възможността за достигане до оргазъм.

Какви са причините за сексуално нежелание при жените?

Има много фактори, които влияят отрицателно на сексуалното желание при жените. Такива прояви са проблемни взаимоотношения между партньорите, хроничен стрес и умора, намалено възпроизводство на полови хормони, което се случва с възрастта. Естествената формула на капсулите Sex Essentials Women Sense насърчава възобновяването на сексуалното желание, независимо от причината за нарушаването му.

Какви са функциите на добавката Секс Есеншълс за жени?

Sex Essentials WomenSense работи чрез естествени и безопасни механизми, осигурявайки надеждна грижа за дамите.

Всяка капсула на добавката Sex Essentials включва екстракти от билковото растение Гинко билоба, Eurycoma longifolia и Бабини зъби, както и Холин, L-Аргинин и Пантотенова киселина.

Какви са свойствата на съставките в капсулите Секс Essentials WomenSense?

L-аргинин

Л-аргининът е амино-киселина, която е предшественик на съединението Азотен оксид в тялото. Азотният оксид (NO) представлява химично съединение с важна за подобряване на кръвообращението роля.

Ниските стойности на Азотен оксид (NO) може да допринесат и при двата пола понижение на сексуалната функция.

Тъй като нивата на NO се увеличават, притокът на кръв към половите органи се увеличава, което ги прави по-чувствителни към сексуалното стимулиране и увеличава шанса за постигане на задоволителна ерекция при мъжете и оргазъм при жените. Проучванията показват, че жените по време на менопауза, които вземат L-аргинин, подобряват сексуалния си отговор и сексуалното си удовлетворение.

Билката Гинко билоба

Растението Гинко билоба е известно със свойствата си да подобрява кръвообращението и кислородния приток, включително и към гениталиите.

Посредством нарастване на притока на кръв към тази област на организма, екстрактът от Гинко билобата може да подпомогне за подобряване на чувствителността и сексуалната реакция.

Екстрактите от съставката Гинко билоба имат положително влияние върху фазите на цикъла на сексуална реакция: релаксация, желание, възбуда и оргазъм.

Обобщение

Добавката Секс Есенциалс на марката Натурал Факторс представлява ефективен начин за насърчаване на сексуалното либидо, независимо от вероятностите за неговото нарушение. Съставките Л-Аргинин и Гинко билоба помагат за подобряване на кръвообращението и увеличаване на притока на кръв в желаните области на тялото и оказват положителни свойства на сексуалните реакции.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 капсули на ден по време на хранене.