Широкоспектърна Kанела / FULL SPECTRUM CINNAMON Swanson - 180 капсули

Широкоспектърна Kанела / FULL SPECTRUM CINNAMON Swanson - 180 капсули

Широкоспектърна канела от Swanson ще ви даде всички полезни свойства, които канелата има, в лесни и удобни за прием капсули.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.72 лв. -10%
20.80 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1025
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1-3
  • Една доза 2 капсули
  • Канела 0.75 g
  • Разфасовка 180 капсули

Описание

Когато става въпрос за подправки, канелата е може би първата, която изниква в  съзнанието ни. Тя е чудесно средство за добавяне в кафето, а канелените бисквити са любими на всички. 

Но знаете ли, че освен различните приложения, които канелата има в кулинарията, подправката може да се похвали и с много и разнообразни ползи за здравето. 

За да се възползвате от полезното действие на канелата, обаче, често приемът й само с храната не е достатъчен. Всъщност, ако наистина искате да усетите ползите, които канелата има върху тялото, можете да го направите с помощта на хранителна добавка с канела. 

Широкоспектърната канела на Swanson е чудесен начин да дадете на тялото си доза полезни вещества.  Ето какво трябва да знаете за ползите от канелата и как да я приемате под формата на хранителна добавка.

Защо канелата е толкова полезна?

Като подправка, канелата ни привлича с леко пикантния си аромат, а като хранителна добавка, с полезните си свойства. Приемът на канела може да ви донесе много и разнообразни ползи, сред които: 

Добро настроение

Канелата има силата да подобрява настроението. Ето защо в ароматерапията често се използва масло от канела за спряване със състояния като депресия и тревожност.

Здрава устна кухина

Канелата има антибактериални свойства, с които можем да подобрим здравето на устната кухина, да предпазим зъбите си от разваляне и устата си от лош дъх. 

За гъста и силна коса 

Доказано е, че канелата има положително действие, когато става въпрос за грижа за косата. Полезните съставки в канелата стимулират растежа на нова коса, която е здрава и гъста. 

Как да приемате широкоспектърната канела под формата на хранителна добавка? 

Ако искате да засилите метаболизма си, ако искате да се радвате на здрава храносмилателна система... направете го с помощта на канелата. Достатъчно е да приемате само по две капсули от продукта дневно, за да се радвате на полезното действие на канелата. 

ВНИМАНИЕ! Не приемайте продукта, ако сте бременна или кърмите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза от 1 до 3 пъти на ден.