Слим / Slim x5 BIOTICA - 100 ml

Слим / Slim x5 BIOTICA - 100 ml

Слим х5 е продукт на билкова основа, който ще ви помогне да отслабнете, да отводните тялото си и да забързате своя метаболизъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.10 лв. -10%
49.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 126
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 100 ml
 • Една доза 40 капки
 • Дози на ден 2-3
 • Гарциния камбоджа 100 mg
 • Глог 100 mg
 • Зелен чай 100 mg
 • Зелено кафе 100 mg
 • Сибирски женшен 100 mg

Описание

Slim x5 - специален продукт за отслабване

Slim x5 е билкова тинктура 100 мл от Biotica 1961, която е от нов тип поколение продукти, разработени на билкова и натурална основа. Те са наречени адюванти и работят в полза на организма като терапия за различни по тип заболявания. Слим х5 е специално разработена мощна формула, която подпомага желаното отслабване, отводняването на организма и подсилването на метаболизма.

Слим х5 съдържа екстракти от камбоджанска гарциния, зелено кафе, зелен чай, глог и сибирски женшен. Всички тези растения и билки са широко известни с техните антиоксидантни свойства и приложение при отслабване и премахване на излишните килограми. Също така тези растения постигат синергичен ефект по между си, защото са с богато съдържание на фитонутриенти и действат заедно като мощен продукт за отслабване и в същото време в още пет различни насоки за:

 • подсилване на функцията и работата на метаболизма;
 • отводняване на тялото и премахване на подуването в следствие на задържани течности;
 • премахване на целулита по тялото и най-вече по бедрата и корема;
 • детоксикиране на организма и изхвърляне на вредните токсини и вещества;
 • подтискане и намаляване на апетита.

Защо да изберете Слим х5 100 ml на Biotica?

Slim x5 tincture е продукт на достъпна цена, който има по-ефикасно действие от всички други продукти на пазара, които гарантират мигновенно отслабване. В същото време е напълно безвреден и безопасен, защото е съставен от изцяло натурални съставки. Тяхното действие е свързано с активиране на термогенезата и липолизата в тялото, като по този начин те "препрограмират" работата на клетките, така че да изхвърлят и изпратят за усвояване мазнините в тялото. По този начин отслабването става здравословно и напълно безопасно, без да се подлагате на драстични диети и гладуване. Комбинирането на Слим х5 с подходяща физическа активност и правилен режим на хранене ще доведе до така желаните от вас резултати.

Тинктурата на Biotica Слим х5 ще ви помогне да контролирате вашия метаболизъм, без да задържате ненужни вещества и да трупате излишни мазнини. Тя ще ви помогне да изгорите всички липиди в тялото и да ги превърнете в енергия. Ще наложите контрол над своето тегло, като в същото време ще помогнете за цялостната детоксикация на тялото. А когато сложите под контрол и вашия апетит ще се почувствате много по-леки, по-спокойни и по-енергични. Редуцирането на теглото подпомага и здравето на вашето тяло, като се понижава нивото на холестерола и се понижава риска от възникване на тежки заболявани. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 40 капки,  2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: