Смола от смирна / Myrrh Gum 550 mg Nature's Way - 100 Капсули

Смола от смирна / Myrrh Gum 550 mg Nature's Way - 100 Капсули

Смирна - лечебна билка за подсилване на имунната система. Силен имуностимулант, антиоксидант и адаптоген. Помага за справяне със стрес, напрежение, умора. Подобрява кръвообращението. Има чудесно общоукрепващо действие върху организма.

30.44 лв.
Производител:
Код на продукта: 265580
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Въглехидрати < 1 g
 • Смирна 1100 mg
 • Разфасовка 100 капсули
 • Една доза 2 капсули
 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 3

Описание

Какво представлява растението Смирна?

Смирна е растение - дървесен вид, което се среща основно в районите около Судан, Етиопия и Сомалия. Самото растение е уникално, заради своите качества и полезно въздействие върху човешкия организъм. Използвало се е като лековито средство срещу различни видове заболявания под формата на билка, а смолата на това малко дръвче често се е събирала, за да се използва за лечение на астма, задух, простуда и други заболявания.

В самата Смирна и в нейният състав са включени около:

 • 40-67% клейове;
 • 2% етерично маслло;
 • 25-35% смола;
 • още бензоати, сулфати, солни цитрати.

Хранителната добавка на Nature's way - Myrrh Gum Tree Resin съдържа смола от Смирна 550 мг в опаковка от 100 капсули. Добавката осигурява общоукрепваща подкрепа на човешкия организъм.

Какво въздействие указва тази добавка?

Смирна (смола) помага в няколко основни направления и състояния, които мъчат човешкото тяло. Тя помага изключително много при отслабен имунитет, при изтощение и умора, не само на физическо, но и на психическо ниво. В същото време подпомага цялостното кръвообращение в тялото и възстановява силите.

Растението е силен имуностимулант и адаптоген. Помага да се увеличат силите на човешката имунна система, като укрепва функцията на всички органи и системи. Подобрява тонуса, силата и енергията, като това неминуемо се отразява върху качеството на живот. Бори се с умората, напрежението, отпадналостта, появили се в следствие на различни причини. 

В същото време действа и като антиоксидант, като подтиква тялото да се отърве от различни видове токсини, попаднали в него. Смирната често се прилага при респираторни и дихателни проблеми, също простуда, грип, тежест в гърдите и други.

Стимулиране на кръвообращението може да се счете за едно от най-добрите въздействия върху тялото, което се отразява и укрепва здравето на редица важни органи. По-доброто кръвообращение води до по-висок приток на кислород и важни хранителни вещества до отделните части в организма. Това от своя страна увеличава нивото на енергия, подкрепя имунната система и подпомага метаболизма.

За кого е предназначено действието на Смирна?

Растението Смирна може да ви помогне да възвърнете тонуса си и общото здраве. Приемането на такъв тип хранителна добавка е подходяща за активни и динамични хора, които често са подложени на стресови ситуации. Когато водите забързан живот, не се храните редовно и задоволително, оставили сте спорта и движението на заден план, сблъсквате се с постоянно напрежение, стрес, умора, то тази добавка под формата на капсули може да ви спаси. Тя ще ви помогне по естествен път и благодарение на своите натурални лечебни свойства да:

 • възвърнете своят тонус, енергия, жизненост и работоспособност;
 • да подсилите имунната си система и да се предпазите от заболявания;
 • да се справите по-лесно със стреса и напрежението у дома и на работа;
 • да компенсирате липсата на време за спорт, движение и незадоволителна диета;
 • да се справите с болезнената менструация, липсата на редовен цикъл и всички симптоми, които ги съпътстват.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: