Соя Изофлавони / Soy Isoflavone 50 mg Natural Factors - 60 капсули

Соя Изофлавони / Soy Isoflavone 50 mg Natural Factors - 60 капсули

Соя Изофлавони на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 50мг. Soy Isoflavone е предназначен за жени в менопауза, за да подкрепи женското тяло от хормоналните, физичните и психо-емоционалните промени.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.49 лв. -10%
24.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 2710NF
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 10
  • Дози на ден 1
  • Една доза 6-7 капсули
  • Соеви изофлавони 50 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Соя Изофлавони на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 50мг. Добавката Соя изофлавон подкрепя женското тяло по време на перименопауза и менопаузата.

Какви промени претърпява жената?

След определена зряла възраст в женския организъм се проявяват редица хормонални, физични и психично - емоционални изменения. Промените понякога могат да настъпят по - рано за жените, в редки случаи преди навършване на 40 години. И този процес на хормонални изменения може да продължи до 60 годишна възраст. Началото и продължителността на менопаузата при жените зависят от много фактори. Менопаузата е биологично естествено явление, което може да причини сериозно объркване при жените.

Кои са признаците за започване на Менопаузата?

Редовните признаци за настъпване на важния момент у жената са: внезапните горещи вълни, изпотяване през нощта, често уриниране, вагинална сухота, липса на желание за секс, чувство на дискомфорт по време на половия акт, често главоболие, умора, прояви на тревожност и депресия, внезапни промени в настроението, трудности със запомнянето, повишаване на теглото, окосмяване по лицето, бръчки и др. 

Поради ниските нива на естроген, абсорбирането на калция е нарушено и стойностите на холестерол в кръвта нарастват. Увеличава се риска от проблеми с костната система и сърдечната дейност. С помощта на някои доказани от времето естествени средства, процесите на менопауза могат да се контролират!

Каква е ролята на добавката Soy Isoflavone?

Соя изофлавон комплекс е естествен продукт, облекчаващ симптомите на жените в периодите на перименопауза и менопауза. Капсулите Соя изофлавон имат тонизиращ ефект и поддържат жизнеността. Подпомагат функцията на женската репродуктивна система и помагат за възстановяването на естествената хормонална хармония в процесите преди, по време на и след момента на менопауза.

Соев изофлавоновият комплекс се грижи за достигането на нормален психо-емоционално равновесие и баланс. Има благоприятно действие върху нервната система, преодолява тревожността, нервността и меланхолиите. Намалява горещите вълни и изпотяване по време на менопаузата. Соя изофлавон комплекс спомага за ограничаване на стойностите на холестерол и триглицериди, както и поддържа кръвоносните съдове в еластично състояние.

Комплексът Соя изофлавон намалява риска от намалена костна маса и плътност, заедно с увреждането на костната структура.

Обобщение

Соя изофлавоните комплекс е източник на фито-естрогени, чието действие прилича на естествените хормони естрогени. Веднъж в женското тяло соята изофлавони компенсира липсата на естроген и по този начин има много благотворен ефект върху цялото здравословно състояние и външния вид на жените. Всяка капсула соев изофлавон комплекс съдържа натурално балансирани изофлавони, както и генистеин и дайдезен, отдавна известни със своите оздравителни свойства.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За намаляване на загубата на минерали в костите при жени в постменопауза, приемайте по 6 капсули на ден.  Периодът на приемане трябва да е повече от 6 месеца за да постигнете максимален ефект. 

За да облекчите симптомите на менопаузата и постменопауза, приемайте по 7 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 2 седмици за максимален ефект.